ANASAYFA arrow right Güncel

Herkesin mutlu olduğu bir Şehitkamil’i hep birlikte inşa edeceğiz

Herkesin mutlu olduğu bir Şehitkamil’i hep birlikte inşa edeceğiz
YAYINLAMA: 27 Mart 2024 / 18.44
GÜNCELLEME: 27 Mart 2024 / 18.44

İlçeyi halk ile beraber yöneteceklerini söyleyen DEM Parti Şehitkamil İlçe Belediye Başkan Adayı Kemal İlik, “Yapacağımız çalışmalarla Şehitkamil ilçesini Türkiye’de parmak ile gösterecekler. Şehitkamil halkı ile birlikte tüm sorunlarımızı çözeceğiz. Çocukların yatağa aç girmediği, insanlar yoksullaştırılmadığı ve herkesin mutlu olduğu bir ilçe inşa edeceğiz” dedi.

Halkın menfaati doğrultusunda çalışmaya söz veriyoruz

Saha çalışmalarının sürdüğünü kaydeden İlik, “Gündüzleri esnaf gezisi akşamları ise ev ziyaretleri ve toplantılar düzenliyoruz. Yerel yönetimlerin başına gelenler, kenar semtler için bir şey yapmadı ve kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ettiler. Ancak biz parti ayrımı gözetmeksizin herkesin içerisinde yer alabileceği mahalle komisyonları kuracağız. Mahalledeki sorunları halkımız ile birlikte çözeceğiz. Halkın menfaati doğrultusunda çalışmaya söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahalle komisyonlarına çok önem vereceğiz

Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket edeceklerini sözlerine ekleyen İlik, “Kucaklaşmamız gerektiğine inanıyoruz. Eğer kucaklaşmazsak 100 yıl değil, 200 yıl da geçse sorunlarımızın çözülmeyeceğine inanıyoruz. Sorunlarımızı halkımız ile birlikte çözeceğiz. Onun için mahalle komisyonlarına çok önem vereceğiz” şeklinde konuştu.

Her mahalleye bir kütüphane açacağız

Her mahalleye kütüphane açılacağını söyleyen İlik, “İnsanlar eğitime fazla önem verilmediği, insanların kitap okuyup ufuklarını genişletmediği ve geleceği tam olarak tahlil edemediğini görüyoruz. Kırsal alanlarda yeşil alan miktarını arttıracağız. Yani yaşam bakımından kırsal mahaller imarlı bölgelerin konumuna gelene kadar çalışacağız. Belediye tarafından kiralanan araçların devrine son vereceğiz, makam araçları yerine kendi araçlarımızı kullanacağız ve müteahhitlere ihale vermeyeceğiz. Araç devrine son verirken hem belediyenin gideri azalacak hem de israf önlenecek. Müteahhitlere ihale vermeyecek mahallelerde yeni istihdam alanları açacağız” açıklamasını yaptı.

Halkımız, belediyenin parasının nerelere harcandığını bilecek

Belediyenin parasının halkın parası olduğunu belirten İlik, “Belediyenin gelir-giderinin herkesin bilmesi gerekiyor. Çünkü bu para vatandaşın parasıdır. Halk hesap sormadan hesap vermek zorundayız. Belediye evleri yapma planımız var. Bu evlerimizi yaşlı, dul, yetim, emeklilerimize ve maddi durumu olmayanlara çok cüzi bir ücret karşılığında vereceğiz” dedi.

Yerel seçimde hiçbir parti ile ittifak yapmıyoruz

Hiçbir parti ile ittifak yapmadıklarını vurgulayan İlik, “Son zamanlarda CHP hem ilçe de hem de Antep genelinde seçimlere beraber giriyormuşuz algısı yaratıyor, ancak böyle bir şey söz konusu değil. Herhangi bir ittifak yok. Parti olarak kendi adaylarımız ile yerel seçimlere giriyoruz. Seçmenlerimiz bu tür söylemlere inanmasınlar” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *