Olay dün akşam saatlerine doğru Şahinbey ilçesi Kurbanbaba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Serdar Kılınç (33) isimli şahıs, alacak verecek meselesi yüzünden telefonla tartıştığı ismi öğrenilemeyen husumetlisi ile buluşmak için sözleşti.
Motosikletiyle buluşma noktasına doğru seyir halinde olan Serdar Kılınç, yol güzergahında pusu kuran husumetlisinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Saldırı sonrası vücuduna çok sayıda saçma isabet eden evli ve bir çocuk babası Kılınç, ağır yaralandı. Kılınç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kanlı pusu sonucu hayatını kaybeden Serdar Kılınç'ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazenin tamamlanacak işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.
Öte yandan Serdar Kılınç'a kanlı pusuyu kuran ve ismi öğrenilemeyen katil zanlısı ise kaçarak izini kaybettirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
YAYINLAMA: 29 Ekim 2023 / 20.01
GÜNCELLEME: 29 Ekim 2023 / 20.01
Gaziantep'te motosikleti ile seyir halinde olan şahıs, husumetlisinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Kanlı pusu sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken katil zanlısı ise kaçtı.
İlginizi Çekebilir
Dizden alınan sağlıklı kıkırdak omuzuna nakledildi
#Güncel / 13 Ağustos 2026
Sokakta köpek bırakmadılar, hepsini barınaklara tıktılar
#Güncel / 13 Ağustos 2026
Riskli okullarda polis olacak
#Güncel / 13 Ağustos 2026
Elektrik faturası kabaracak
#Güncel / 13 Ağustos 2026
Faiz gelirleri bankaları vergi rekortmeni yaptı
#Güncel / 13 Ağustos 2026
Gaziantep'te meteor yağmuru
#Güncel / 13 Ağustos 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
