ANASAYFA arrow right Güncel

İdris Naim Şahin yalan söylüyor

İdris Naim Şahin yalan söylüyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.54
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.54
Şamil Tayyar’dan Bakan Şahin’e, “Gaziantep'teki emniyet, yerel siyaset ve Ankara'ya uzanan suç şebekesini çökertinceye kadar mücadeleye devam edeceğim" diye meydan okudu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep'te yapıldığı iddia edilen telefon dinlemeleri konusunda, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e eleştiride bulundu. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i verdiği bir önerge sonrası eleştiri yağmuruna tutan ve eleştirilerini Twitter sayfasından yapan Milletvekili Tayyar, Bakan Şahin’in Gaziantep’teki dinleme konusunu 5 müfettişin araştırdığını, ancak herhangi bir hukuksuzluğa rastlamadığını söylemesine sert çıktı.

Bir Bakana yakışmadı
Tayyar, konuyla ilgili olarak şunları yazdı: "Bakan diyor ki; 5 müfettiş konuyu araştırdı hukuksuzluk yok. Tümden yalan. Anlaşılan bakan önüne konulan kağıdı olduğu gibi imzalamış. Daha önceden 2 polis müfettişi görevlendirildi ve sonuçlanmadan bırakıldılar. 2 polis müfettişi ise çalışmasını sürdürüyor. Hal böyleyken henüz soruşturma bitmeden kesin hüküm bildirmek bir bakana yakışmamıştır. Anlaşılan bakan kafasında işi bitirmiş, bürokrasiye teslim olmuş."

Soruşturma bitmeden
fiyaskoyla sonuçlanmıştır
Soruşturmanın fiyasko ile sonuçlandığını ve bundan sonraki süreçte Bakan Şahin’in tüm açıklamalarını reddedeceğini açıklayan Tayyar, "Soruşturma bitmeden fiyaskoyla sonuçlanmıştır. Bakan kendini kandıranlardan hesap sormazsa o önergenin altında kalır" diye yazdı.
Ellerinde farklı bilgi olanlar
açıklamazsa da namussuzdur
Tayyar, yazısında şu ifadelere de yer verdi: "Buradan ilan ediyorum. Suç işleyenler ya hesap verecek, ya hesap verecek. Ellerinde farklı bilgi olanlar açıklamazsa da namussuzdur, alçaktır, haysiyetsizdir. Neye mal olursa olsun Gaziantep'teki emniyet, yerel siyaset ve Ankara'ya uzanan suç şebekesini çökertinceye kadar mücadeleye devam edeceğim."İHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *