ANASAYFA arrow right Güncel

ihracatçılara finansmanla ilgili önemli bilgiler verilecek

ihracatçılara finansmanla ilgili önemli bilgiler verilecek
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.49
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.49
GAİB’te İhracatın Finansmanında Türk Eximbank ile KGF İşbirliği semineri GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Türk Eximbank tarafından 9 Mart 2017 Perşembe günü 14.00 – 16.15 saatleri arasında GAİB Konferans Salonunda İhracatın Finans
GAİB’te İhracatın Finansmanında Türk Eximbank ile KGF İşbirliği semineri

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Türk Eximbank tarafından 9 Mart 2017 Perşembe günü 14.00 – 16.15 saatleri arasında GAİB Konferans Salonunda İhracatın Finansmanında Türk Eximbank ile KGF İşbirliği’’ Bilgilendirme Toplantısı düzenleneceğini açıklayarak “Türk Eximbank tarafından düzenlenecek olan bu bilgilendirme toplantısına ihracatçılarımızı yakından ilgilendiren finansmanla ilgili önemli bilgiler verilecektir” dedi.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri
organizasyonunda, Türk Eximbank
ve Kredi Garanti Fonu (KGF) işbirliği ile İhracatın Finansmanında Türk Eximbank ile KGF İşbirliği” konulu tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapılacağını açıklayan GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz toplantıya ihracatçıların davetli olduğunu ifade etti. Çıkmaz yaptığı yazılı açıklamada “Üyelerimize yönelik ihracat alanında ki bütün gelişimleri ve yeni uygulamaları duyurabilmek ve üyelerimizin bunlardan yararlanabilmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 9 Mart 2017 Perşembe günü 14.00 – 16.15 saatleri arasında GAİB Konferans Salonunun da Gaziantep’te, Kredi Garanti Fonu Genel MüdürüSayın İsmet GERGERLİ ve Türk Eximbank Genel Müdürü Sayın Adnan YILDIRIM’ın katılımlarıyla “İhracatın Finansmanında Türk Eximbank ile KGF İşbirliği” konulu tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğiz. Toplantıda ihracatçılarımız için çok önemli imkânlar içeren yeni uygulamaların tanıtımı bizzat konunun uzmanları ve doğrudan uygulayıcıları tarafından yapılacaktır. İş dünyasının ve ihracatçılarımızın toplantıya katılımlarını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *