Olay, Gaziantep-Nizip karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, karayolu üzerinde hareket halinde olan 27 Y 4163 plakalı hafif ticari aracın arkasına iple bağlı şekilde yolda sürüklenen köpeği gören vatandaşlar cep telefonuyla görüntüledi.
Büyük tepki çekti
Sosyal medyada paylaşılan ve köpeğin zorla götürüldüğü anlar büyük tepki çekti. Diğer sürücüler korna çalarak uyarsa da şahıs yoluna devam etti. Öte yandan görüntüde yerde sürüklenen köpeğin ayaklarının metrelerce sürüklenmesinin etkisiyle kanadığı yer aldı. Otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenen köpeğin öldüğü öğrenildi.
Köpeği araçla sürükleyen şahıs yakalandı
Konu ile ilgili açıklama yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, köpeği sürükleyen şahsın gözaltına alındığını açıklayarak, "Sosyal medyada yer alan ilimizde bir köpeğin aracın arkasında sürüklendiği görüntülerle ilgili araç sahibi tespit edilerek İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 5199 Sayılı Kanun gereği adli işlem ivedi olarak başlatılmıştır. Bu tür görüntülerin tekrar etmemesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

YAYINLAMA: 18 Eylül 2023 / 22.08
GÜNCELLEME: 18 Eylül 2023 / 22.08
Nizip yolu üzerinde bir köpeğin hafif ticari aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği anlar kameraya yansıdı. Büyük tepki çeken olay sonrası köpeği araçla sürükleyen şahıs yakalanarak hakkında işlem başlatıldı.
İlginizi Çekebilir

Her bir fotoğraf yeni bir hikaye anlatır, yeni bir bakış açısı sunar
#Güncel / 11 Mayıs 2025

Hemşireler, şifa dağıtan, hastanın acısına ve sevincine ortak olan sağlık çalışanlarıdır
#Güncel / 11 Mayıs 2025

Gürültü yapan 140 kişiye idari ceza verildi
#Güncel / 11 Mayıs 2025

Alkollü araç kullanana hapis cezası geliyor
Milyonları ilgilendiren yeni yargı düzenlemesi için harekete geçildi. Trafik, silah kullanımı ve kiralık araçlara yönelik dikkat çeken düzenlemeler dikkat çekiyor.
#Güncel / 09 Mayıs 2025

Taksilerde yeni nesil ödeme kaydedici kullanma zorunluluğu geliyor
Tüm taksiler için yeni nesil ödeme kaydedici cihaz kullanma zorunluluğu geliyor.
#Güncel / 09 Mayıs 2025

FETÖ operasyonunda 225 gözaltı
Gaziantep merkezli 47 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY'nin güncel yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 225 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
#Güncel / 09 Mayıs 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *