ANASAYFA arrow right Güncel

İntizar,Karataş Şahinler Parkı Amfi Tiyatro’da konser verdi

İntizar,Karataş Şahinler Parkı Amfi Tiyatro’da konser verdi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
Radyo Kilim tarafından organize edilen konser Karataş Şahinler Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleşti.
Fantezi müziğin sevilen sanatçısı İntizar, Gaziantep’te verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Deva Sağlık ve Eğitim Kurumları’nın da sporsorları arasında bulunduğu ve Radyo Kilim tarafından organize edilen konser Karataş Şahinler Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleşti.
Ihlamurlar Altında, Büyük İnsan ve Gökyüzüm Sen Ol Birtanem gibi unutulmaz parçalarıyla Türk halkının gönlünde özel bir yeri bulunan fantazi müziğin sevilen sanatçısı İntizar Gaziantepli sevenleriyle Karataş Şahinler Parkı Amfi Tiyatro’da buluştu.
Deva Hastaneleri ile Deva Okulları’nın da sporsor olduğu konserde İntizar sevenler unutulmaz bir gece yaşadılar. Hareketli şarkılarda halaylar ve oyunlarla sahneyi hiç boş bırakmayan gençler, coşkularıyla İntizar’ı şaşırttılar.
İntizar’ın bütün şarkılarına eşlik eden seyirciler sanatçıyı üç saat boyunca sahnede tutarak bu alanda da bir rekora imza attılar. “Hayatımda gördüğüm en güzel seyirci topluluklarından birisini Gaziantep’te buldum. Sahneden inmek istemedim. Sonuçta üç saate yakın durmadan çaldık, söyledik, halaylar çektik, oynadık. Böyle güzel bir seyirci ne zaman isterse ben Gaziantep’e gelirim.” şeklinde konuştu.Adem Kesenek


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *