Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Batman Şubesi, terör örgütü DEAŞ tarafından Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yusuf Erin’in oğlu Yusuf Cevher’in doğum gününü kutladı.
TÜGŞAV, terör örgütü DEAŞ tarafından 1 Mayıs 2016’da Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda bir meslektaşı ile birlikte şehit olan Yusuf Erin'in oğlu Yusuf Cevher'in doğum gününü kutladı.
TÜGŞAV Batman Şube Başkanı Ömer Dündar Pekacar, şehit polisin oğlunu böyle bir günde yalnız bırakmadıklarını söyledi. Pekacar, "Salgının yaşandığı bugünlerde herkes evde babası ile vakit geçirirken, Yusuf Cevher ve onun gibi şehit çocukları, baba özlemini daha çok ve daha acı hissediyorlar. Biz ölmeyelim, daha çok yaşayabilelim diye, bizim için can veren şehitlerimiz, bizlere iki emanet bırakmıştır. Birincisi vatan, ikincisi aileleri. Bu iki emanete sahip çıkmak herkes için hem dini, hem de milli bir görevdir. Bizler TÜGŞAV ailesi olarak, kanımızın son damlasına kadar vatanımıza, son nefesimize kadar da şehitlerimizin ailelerine sahip çıkacağız. Bu kutlu yolculukta yükümüzü hafifleten herkesten Allah razı olsun" dedi.
YAYINLAMA: 19 Nisan 2020 / 20.13
GÜNCELLEME: 19 Nisan 2020 / 21.30
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Batman Şubesi, terör örgütü DEAŞ tarafından Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yusuf Erin’in oğlu Yusuf Cevher’in doğum gününü ku
İlginizi Çekebilir
Emeklilerin alım gücü her geçen gün eriyor
#Güncel / 27 Temmuz 2026
Japon heyet Dülük Antik Kenti’ni ziyaret etti
#Güncel / 27 Temmuz 2026
Cezasız kalan her saldırı, yeni şiddet olaylarını cesaretlendiriyor
#Güncel / 27 Temmuz 2026
42 sendikalının 30’u baskıyla başka sendikaya geçirildi
#Güncel / 27 Temmuz 2026
Gözaltı ve tutuklamalar somut bilgi ve delilden yoksun
#Güncel / 27 Temmuz 2026
En fazla artış Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz’de
#Güncel / 27 Temmuz 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
