AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Türkiye genelinde yüzde 25 olan kırsal kesimde oturma oranının Şanlıurfada yüzde 45 olduğunu belirterek, Kırsalda oturma oranı en yüksek il Şanlıurfadır dedi.
Partisinin Eyyübiye İlçe Teşkilatı tanışma toplantısında konuşan Celalettin Güvenç, AK Parti döneminde yapılan hizmetleri anlattı. Güvenç, Gücümüz millettir. Gücümüz sizin AK oylarınız. Her seçimde güçlü bir ses veriyorsunuz ve yerle bir oluyorlar. Bu aldığımız güç ile yürüyoruz. Köylerimizi, kentlerimizi geliştiriyoruz. Bölgeler arası kalkınmaları ortadan kaldırıyoruz. Yaşlılara, özürlülere, dul kadınlara, çocuklara ayrı kanunlar çıkardık. Toplumun her kesimine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Milletin parasını, millete aktarıyoruz. Bunu yaptıkça da bizi tanıyan, anlayan geniş kitleler AK kadroya katıla, katıla çığ gibi büyüyoruz dedi.
Yeni kurulan Eyyübiye ilçesini birlikte planlamak için gayret göstereceklerini dile getiren Güvenç, Türkiye'nin 7'inci büyük kenti olan Şanlıurfada bizler çok güçlü bir yönetim oluşturmalıyız. Türkiye'nin en genç nüfusu, Türkiye'de kırsal olarak oturan en yüksek il Şanlıurfa'dır. Türkiye'de yüzde 25, Şanlıurfa'da ise yüzde 45 kırsaldır. Kırsalda oturmak demek eğitim sorunlarını da yanında getiriyor demektir. Güzel bir Eyyübiye'yi birlikte planlayalım ve oluşturalım. Hangi mahallenin, hangi köyün sıkıntısı varsa biz orada olacağız. Millete efendilik yoktur, hizmetkarlık vardır. Vatandaş her zaman haklıdır. İnsanların hayırlısı insanlara hizmet edendir, insanlara faydalı olandır'. Bir insana Allah razı olsun dedirtebiliyorsan, devletin kaynağını çarçur etmeden, millete ulaştırabiliyorsan, insanlık onuruna erdin demektir. İdarecinin, devletin şerefi, insanının mutluluğundan ileri gelir. Biz bu felsefenin temsilcileriyiz. Bu yolun yolcularıyız. Bu yolcuların bir neferi olmaktan dolayı da emin olun hepimiz çok büyük mutluluk ve gurur duymalıyız diye konuştu.
Toplantıda konuşan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise, teşkilatlarının kurulmasının hemen ardından çalışmalara başladıklarını, önümüzdeki hafta teşkilatla ilgili tüm mahallelerde eksikleri tamamlayacaklarını söyledi. AK Parti olarak şuan da tüm kadrolarıyla seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Ergün, Eyyübiyeyi de AK Belediyecilik hizmeti ile tanıştıracaklarını ifade etti.
AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı binasında yapılan tanışma toplantısına, İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Eyyübiye İlçe Teşkilatı yönetimi ve partililer katıldı.İHA
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.01
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.01
Şanlıurfada yüzde 45 olduğunu belirterek, Kırsalda oturma oranı en yüksek il Şanlıurfadır dedi.
İlginizi Çekebilir
Basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler yapıldı
#Güncel / 14 Şubat 2026
Gastronomide sıfır atık, toplumsal bir sorumluluktur
#Güncel / 14 Şubat 2026
Taksilerde taksimetreyle entegre çalışacak “taksi mali cihazı” zorunlu hale getirildi
#Güncel / 13 Şubat 2026
Son 5 yılda 453 bin üniversite öğrencisi kaydını dondurdu
#Güncel / 13 Şubat 2026
Gelir adaletsizliğinde 38 ülke arasında 5'inci sıradayız
#Güncel / 13 Şubat 2026
Şubat ayının ilk 11 gününde 7 firma hakkında konkordato kararı alındı
#Güncel / 12 Şubat 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
