ANASAYFA arrow right Güncel

Kolej Vakfı, 60. Yılını kutluyor

Kolej Vakfı, 60. Yılını kutluyor
YAYINLAMA: 12 Eylül 2023 / 17.30
GÜNCELLEME: 12 Eylül 2023 / 17.31
2023-2024 eğitim öğretim yılını muhteşem bir törenle karşılayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri arkadaşları ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Bu yıl kuruluşunun 60.yılını kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları eğitim kampüsünde düzenlenen törende öğrenciler kadar velileri de duygusal anlar yaşadı.

1963 yılında Cemil Alevli başkanlığında bir gurup eğitim gönüllüsü tarafından kurulan ve Anadolu’nun en köklü eğitim kurumlarından birisi olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kuruluşunun 60.yılını kutluyor.

Nüket Ersoy’dan yeni eğitim öğretim yılına anlamlı mesaj
2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle  Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen açılış törenine katılan GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy mesajında eğitimin önemine değinerek, “Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğunu sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında, kuruluşunun 60. yılını gururla kutladığımız  Kolej Vakfı’nın ortaya koyduğu başarılar münazara kadar büyüktür. Kuruluşunda olduğu gibi yarınlarda da, Atatürk ilke prensiplerine bağlı; çağdaş, ufku geniş, geleceği görebilen; düşünen, sorgulayan; bilim ve insanlık aşığı; cumhuriyetimizi yaşatacak ve yükseltecek, gençler yetiştirmek olacaktır. Bu niyet istikametinde 1963 yılından bu yana sadece Gaziantep değil, Türk Milli Eğitiminin gelişmesinde önemli katkılar sağlayan  Kolej Vakfı Özel Okulları, elde ettiği başarıları Atatürkçü kimliğine ve sizlerin özverili, fedakar gayretlerine borçludur” dedi.
Öğrencilerin gösterileri izleyenleri hayran bıraktırdı
Düzenlenen açılış töreninde GKV Özel İlkokulu Müdürü Ali Dirgen’de, “Okulumuz güçlü akademik kadrosu ve profesyonel eğitim anlayışı ile 60 yıldır şehrimize ve ülkemize hizmet etmektedir. Eğitim kalemizin temelini atan merhum Cemil Alevli’yi rahmet ve minnet ile anıyor, 60 yıldır bu kaleyi ayakta tutan mütevelli ve yönetim kurulu başkanımız Sayın Nüket Ersoy’a şükranlarımı sunuyorum. Her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen  Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürümüz Sayın İsmet Tiryaki’ye teşekkürlerimi sunuyorum. 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının başarı, sağlık ve huzur getirmesi dileklerimle, sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.
Öğrencilerin ilköğretim haftası etkinlikleri çerçevesinde okuduğu şiirlerin ardından okul korosu çeşitli şarkıları seslendirdi.  Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri de sergiledikleri dramayla izleyenleri adeta büyülüdeler. Programın sonunda ise 2022-2023 eğitim öğretim yılı sonunda katıldıkları YKS ve LGS sınav sonuçlarında Türkiye derecesi elde eden öğrencilere onur nişanesi ve çeşitli ödüller mütevelli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *