ANASAYFA arrow right Güncel

Makarna yarışmasında üçüncü oldular

Makarna yarışmasında üçüncü oldular
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.36
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.36
GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencileri Alanya’dan
GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencileri Alanya’dan başarıyla döndü
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencilerinden Habib Kutay Can Asar “5. Alanya Altın kepçe Uluslararası Yemek Yarışması”nda gümüş madalya alarak, Alanya’dan başarı ile döndü.
Antalya'nın Alanya İlçesi’nde bu yıl 5'ncisi düzenlenen Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’na Öğr. Gör. Ali Nadir Zeyrek koordinatörlüğünde, Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencisi Habib Kutay Can Asar yarışmacı olarak katıldı. Yerli ve yabancı toplam 30 katılımcının olduğu aynı zamanda ağırlığını yabancı jüri üyelerinin oluşturduğu “Rama Makarna Yarışması” kategorisinde gümüş madalya alarak, organizasyonda Gaziantep Üniversitesi’ni ve Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu’nu başarıyla temsil etti.

Yarışmada; Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atınç Olcay, Turizm ve Otelcilik MYO Müdürü Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Demir, Öğr. Gör. Ali Nadir Zeyrek, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Gastronomi ve Aşçılar Derneği (GASDER) Başkanı Chef Battal Yıldırım, Gaziantep Gastronomi ve Aşçılar Derneği (GASDER) Başkan Yardımcısı ve Mahmood Coffee Kitchen&Cake Chef’i Ali Bedri Çelikhan ile Kebabçı Halil Usta işletmecisi ve Chef’i İbrahim Halil Kör’ün desteğini alan Habib Kutay Can Asar, hazırladığı yarışma tabağı ile hem jüri üyelerinin hem de yarışmayı izleyenlerin yoğun ilgi ve övgüsünü aldı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *