ANASAYFA arrow right Güncel

Minik öğrenciler hayvanat bahçesini ziyaret etti

Minik öğrenciler hayvanat bahçesini ziyaret etti
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.41
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanlığı ile Bahçeşehir
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanlığı ile Bahçeşehir Fen ve Anadolu Lisesi’nin birlikte yürüttüğü “Doğa ve Hayvanlar” projesi kapsamında minik öğrenciler hayvanat bahçesini ziyaret etti.
Proje çerçevesinde minikler, kuşlar için yuva yaptı. Öğrenciler, kendi elleriyle yaptıkları kuş yuvalarını hayvanat bahçesi, Köpek Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Burç ormanının muhtelif yerlerine yerleştirdiler.
Ardından hayvanları ziyaret eden ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Dairesi Başkanı Celal Özsöyler’in de eşlik ettiği gezide, Özsöyler, miniklere hayvanları anlattı.
Köpek barınağı ve hayvan ambulansı hakkında da öğrencilere bilgi veren Özsöyler, öğrencilere hayvan sevgisi ve sorumluluk duygusu aşılamayı hedefleyen proje kapsamında ziyaretlerin devam edeceğini kaydetti.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *