ANASAYFA arrow right Güncel

Niloya ve Arkadaşları cumartesi Antep’te

Niloya ve Arkadaşları cumartesi Antep’te
YAYINLAMA: 25 Nisan 2024 / 12.01
GÜNCELLEME: 25 Nisan 2024 / 12.01

Ekranların sevilen çizgi film kahramanı Niloya, Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen “Çocuk Şenliği” kapsamında minik dostlarıyla bir araya geliyor. Renkli ve eğlenceli mutluluk dünyasının kapılarını 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde açacak olan Niloya, hafızalara kazınan şarkıları eşliğinde gerçekleştireceği muhteşem müzikali ile bayram coşkusunu miniklerle birlikte doyasıya yaşayacak. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, sevenlerini 27 Nisan Cumartesi günü 14.00 ve 18.00 saatlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ne bayramı unutulmaz bir anıya dönüştürmeye davet ediyor.

Yepyeni bölümleriyle minik dostlarına en güzel bayram hediyesini veren Niloya, bayram coşkusunu ikiye katlamaya hazırlanıyor. Yeni bölümleri ile 23 Nisan’dan itibaren hem TRT Çocuk hem de kendi YouTube kanalı üzerinden sevenleri ile buluşmaya devam eden çizgi kahraman, Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenecek 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında da miniklerle bir araya gelecek.

Niloya ve arkadaşları, şenlik kapsamında sergileyecekleri “Müzik Kutusu Müzikali” için 27 Nisan Cumartesi günü 14.00 ve 18.00 saatlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ne unutulmaz bir bayram yaşamaya davet ediyor.

Ses Nereden Geliyor?

Çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarını keyif dolu bir hikâyeye çıkarıyor. Arkadaşı Mete ile gizemli bir ses duyan Niloya sesin nasıl ve nerden geldiğinin peşine düşer. Buldukları eski bir radyodur. Sonrasında babasına ait olduğunu öğrendiği radyoyu bıraktığı yerde bulamaz. Niloya karşılaştığı meraklı kargalardan yardım ister; kukla oynatıcısında gördüğü başka bir radyo kafasını karıştırır. Uzun ve sürprizli bu serüvende Mete, Murat, baba, Tospik ,Bay vakvak ve Kargalar Niloya’nın yol arkadaşları olacaktır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *