ANASAYFA arrow right Güncel

Nöbetçi İşletme" uygulaması bu bayramda da devam edecek

Nöbetçi İşletme" uygulaması bu bayramda da devam edecek
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
Büyükşehir Belediyesi tarafından kente gelen ziyaretçilere kesintisiz hizmet sunmak amacıyla bayramlarda başlatılan "Nöbetçi İşletme" uygulaması bu bayramda da devam edecek. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren müzeler, dünyanın en büyük Mozaik
Büyükşehir Belediyesi tarafından kente gelen ziyaretçilere kesintisiz hizmet sunmak amacıyla bayramlarda başlatılan "Nöbetçi İşletme" uygulaması bu bayramda da devam edecek.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren müzeler, dünyanın en büyük Mozaik Müzesi, Türkiye’de kamuya açık ilk Gezegenevi ve Bilim Merkezi, Botanik Bahçesi, güneyin Disneyland’ı olarak anılan Park Antep eğlence merkezi, Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçesi, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nün (UNESCO) "Yaratıcı Şehirler Ağına" giren mutfağı, Bakırcılar Çarşısı ve Kültüryolu gibi değerlere sahip olan Gaziantep’i görmeye gelenler için bir takım kolaylıklar yapılıyor.
Belediye tarafından başlatılan ve turistler tarafından memnuniyetle karşılanan bu uygulamayla restoranlar, kafeler, kuruyemişçiler, baharatçılar, alışveriş merkezleri, kuaförler, turistik hanlar, hediyelik eşya satan işletmelerle turistik mekanlar bayram boyunca açık olacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *