Öğrenciler e- doğa üzerinden gerçekleştirilen ‘23 Nisan Buluşmaları’ ile 23 Nisan coşkusunu ve bayram seremonisini ailesi ve arkadaşları ile yaşadılar.
Doğa’m Evimde online uzaktan eğitim platformuyla eğitime kesintisiz devam eden, İTÜ ETA Vakfı bünyesindeki Doğa Koleji’nin öğrencileri, 23 Nisan coşkusunu bu kez okullarında değil, evlerinde yaşadı.
Türkiye genelindeki tüm Doğa Koleji kampüslerinden öğrencilerin katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl kutlamaları, Doğa’m Evimde platformu üzerinden okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Öğretmenleri tarafından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından öğrenciler 23 Nisan şarkıları söyledi, şiirler okudu. Evlerinden çıkmalarını gerektirmeyen malzemelerle odalarını süsleyen minikler, ‘Penceremde Bayram Var’ etkinliği ile boyadıkları Türk bayrakları ve çocuk figürleri ile camlarını süslerken, pencerelerine astıkları balonlara 23 Nisan dileklerini yazdılar.