Gaziantep kent geneline enerji sağlayan Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’nde ki TEİAŞ trafo merkezinde meydana gelen patlama nedeniyle kentin büyük bir bölümüne 5 saattir elektrik verilemiyor.
Karataş 1, Karataş 2 bölgelerinden Değirmiçem ve çevresi elektriksiz kaldı. Kesintiye Başpınar'daki trafoda meydana gelen patlamanın neden olduğu öğrenildi.
Gaziantep'te , bir kaç gün önce elektrik kesintilerinin uzun sürdüğü gerekçesiyle eylem yapan vatandaşlar, lastik yakıp yolu trafiğe kapatmıştı.
Kent merkezinin bazı mahallelerinde elektrik kesintisini protesto etmek isteyen vatandaşlar, yolları trafiğe kapatmış, Güneş Mahallesini Karataş’a bağlayan yolu da trafiğe kapatarak lastik yakmıştı.
Gaziantep sanayisini de olumsuz yönde etkileyen elektrik kesintileri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in önderliğinde masaya yatırılmış ve çözüm yolları aranmaya başlanılmıştı.
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.15
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.15
Gaziantep kent geneline enerji sağlayan Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’nde ki TEİAŞ trafo merkezinde
İlginizi Çekebilir
Üniversite öğrencileri toplumsal sorunlara duyarlı bireyler olarak yetişmeli
#Güncel / 30 Nisan 2026
Tünelin ucu karanlık hiçbir şekilde ışık göremiyoruz
#Güncel / 30 Nisan 2026
Dil çalışmaları kültürler arası anlayışın en önemli araçlarından biri
#Güncel / 30 Nisan 2026
Açlık sınırı 35 bin, yoksulluk sınırı 113 bin TL'ye dayandı
#Güncel / 30 Nisan 2026
Çalışanların insan gibi yaşayacakları ücret politikasından yanayız
#Güncel / 30 Nisan 2026
Tekrarlayan çıkık sonrası ağrı, güçsüzlük, omuzda hareket kısıtlılığı gelişebilir
#Güncel / 30 Nisan 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
