ANASAYFA arrow right Güncel

Özel Erdem, 5000’de 9, ilk on binde 49 derece elde etti

Özel Erdem, 5000’de 9, ilk on binde 49 derece elde etti
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.54
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.54
Küçükdurmaz, öğrencilerimiz farklı puan türlerinde ilk 5000’de 9, ilk on binde 49 derece elde etmeyi başardı” dedi..
Özel Erdem Okulları Kurucu Temsilcisi Osman Küçükdurmaz, ”Şu an itibariyle tespit ettiğimiz sonuçlara göre öğrencilerimiz farklı puan türlerinde ilk 5000’de 9, ilk on binde 49 derece elde etmeyi başardı” dedi..

Özel Erdem Okullarından mezun olan öğrencinin tamamı üniversiteye yerleşecek puanı aldığı için mutlu olduklarını ifade eden Küçükdurmaz , “Özel Erdem Okulları SBS gösterdiği ve asıl önemli olan kitlesel başarıyı yine sağlamıştır. Bireysel başarı olmalıdır; fakat bizim için önemli olan bütünsel yani toplu başarıdır.” dedi.

Özel Erdem Okulları Genel Müdürü M.Metin Zirek, de” İlk 10.000 ‘de 49 derce çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. LYS’ de başarılı olan öğrencilerimizin ülkemizin güzide üniversitelerinin en az 12’ sinin tıp olmak üzere sağlık eğitimi veren fakültelerine, PDR bölümlerine, mühendislik fakültelerine, ekonomi alanında eğitim veren fakültelere girmeye hak kazanacaklardır. Geleceğin Türkiyesi’nin, hatta geleceğin dünyasının yönetiminde, şekillendirilmesinde rol oynayacak “Erdemli Gençleri “ yürekten kutluyorum, Özel Erdem Okulları Gaziantep’in kanayan yarası eğitim sorununa çözüm olacak“diye konuştu.
Akademik, kültürel ve sportif başarılarına her geçen gün bir yenisi daha ekleyen Özel Erdem Okulları LYS ve YGS ‘de üstün başarı göstererek yine Gaziantep’in lideri oldu.
14. yıl mezunlarını veren Özel Erdem Okulları, ÖSYM’nin resmi sitesinde üniversite sınav sonuçları öğrenince yaşadıkları sevinç ve gurur bir kat daha arttı.SHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *