Sırbistan’da düzenlenmesi planlanan, ancak COVID-19 salgını nedeniyle Belgrad Coğrafya Enstitüsü tarafından online gerçekleştirilen olimpiyata Türkiye, Belçika, Çekya (Çek Cumhuriyeti), Litvanya, Kazakistan, Rusya ve Slovenya’nın da aralarında bulunduğu 14 ülkenin takımları katıldı.
İngilizce sorulardan oluşan Avrupa Coğrafya Olimpiyatları “Çoktan Seçmeli Test”, “Multimedya Testi” ve “Yazılı Sınav” olmak üzere üç aşamalı olarak gerçekleştirildi.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, “Dört kişiden oluşan Türk Coğrafya Takımı’nın üç öğrencisinin okulumuzdan olmasının gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Asyalı, olimpiyatlarda Türkiye’yi ve SANKO Okulları’nı temsil eden öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

YAYINLAMA: 03 Eylül 2020 / 19.02
GÜNCELLEME: 03 Eylül 2020 / 21.47
SANKO Okulları öğrencileri Serhat Özfıstıkçı, Erencem Özbey ve Berkay Dobooğlu’nun da aralarında bulunduğu Türk Milli Coğrafya Takımı ülkemizi Avrupa Coğrafya Olimpiyatları’nda (EGEO2020) temsil etti.
İlginizi Çekebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Antep’te
#Güncel / 11 Eylül 2025

2025 en sıcak üçüncü yaz oldu
#Güncel / 11 Eylül 2025

Eylül'de de kuraklığı hafifletecek bir yağış beklenmiyor
#Güncel / 11 Eylül 2025

Yeni eğitim öğretim yılı ortak yazılı sınav tarihleri açıklandı
#Güncel / 11 Eylül 2025

81 ilde göçmen kaçakçılarına operasyonu yapıldı, 52 gözaltı!
#Güncel / 11 Eylül 2025

221 bin 739 kız çocuğu yine okul dışında kaldı
#Güncel / 10 Eylül 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *