Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesi Cevdetpaşa Mahallesi'nde yıkılan 5 katlı Zaman Apartmanı enkazından 170 saat sonra sağ çıkarılan Sibel Kaya'nın kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Ekiplerin çalışmalarının ardından enkazdan çıkarılan Sibel Kaya, sedye ile önce ambulansa ardından ise hastaneye götürüldü. Kaya'nın sağ çıkarılması kurtarma ekiplerine moral olurken ekipler büyük bir sevinç yaşadı.
Sibel Kaya'nın kurtarıldığı Zaman apartmanında çalışmalarını sürdüren ekipler, gündüz de arama kurtarma çalışmalarını yürütüyor. Enkazdan çıkan para ve saat gibi kişisel eşyaları da koruma altına alan ekipler, eşyaları tutanak karşılığında güvenlik güçlerine teslim ediyor.
Gündüz de çalışmaları sürdüren ekipler, aynı binanın enkazında işitme engelli olduğu öğrenilen ikinci bir kadına ulaşmaya çalışıyor.

YAYINLAMA: 13 Şubat 2023 / 16.53
GÜNCELLEME: 13 Şubat 2023 / 16.53
Gaziantep'te 170 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarılan Sibel Kaya'nın kurtarıldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Kaya'yı kurtaran ekipler, aynı binanın enkazında ikinci bir kadına ulaşmaya çalışıyor.
İlginizi Çekebilir

Elektrik Ar-Ge Model Uydu Takımı üçüncü oldu
#Güncel / 15 Eylül 2025

Üretici fiyatları yıllık bazda arttı
#Güncel / 15 Eylül 2025

Diyanet’in mal alım ödeneği 76 üniversitenin bütçesini geçti
#Güncel / 15 Eylül 2025

Zirai dondan etkilenen Antep fıstığı üreticilerine destek ödemesi yapılacak
#Güncel / 15 Eylül 2025

Son 10 yılda 19 milyon genç üniversiteyi bıraktı
#Güncel / 15 Eylül 2025

Milyonlarca insan açlık ve yokluk içerisinde yaşamını sürdürüyor
#Güncel / 14 Eylül 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *