ANASAYFA arrow right Güncel

Sınırda patlama oldu

Sınırda patlama oldu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Türkiye sınırına yakın bir bölgesinde bulunan Atmeh kentinde düzenlenen bombalı saldırıda en az 10 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi
Suriye’nin Türkiye sınırına yakın bir bölgesinde bulunan Atmeh kentinde düzenlenen bombalı saldırıda en az 10 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.
Bölgede bulunan sahra hastanesi yakınlarında gerçekleşen saldırının kim tarafından gerçekleştirildiği henüz netlik kazanmazken yetkililer Atmeh bölgesinde muhaliflerin Esad güçleriyle uzun süredir çatıştığını ifade etti.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Bükülmez Köyü karşısındaki, sınırdan yaklaşık 1.5 kilometre uzaklıkta bulunan Atme kasabında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu yaralananlardan biri çocuk 5 kişi, Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne getirildi.
Kasabadaki çocuk hastanesi binası önünde bomba yüklü aracın patlatılması sonucu yerel kaynaklara göre 7 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.
Reyhanlı'dan sınıra gönderilen ambulanslar ise bazı yaralıları Türkiye'ye getirdi.
Patlamada yaralanan biri çocuk 5 kişi de, ambulanslar ile Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.İHA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *