ANASAYFA arrow right Güncel

Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği’nde yönetim değişiyor

Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği’nde yönetim değişiyor
YAYINLAMA: 20 Ağustos 2023 / 22.26
GÜNCELLEME: 20 Ağustos 2023 / 22.26
Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Mali Müşavir Eren Ovayolu, Eylül ayında gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulda Başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Başkan Adayı Ovayolu, “Köyümüzün ismini ve bayrağını en üst zirveye dikeceğiz. Bizden sonra gelecek olanlara çok daha iyi bir miras bırakacağız” açıklamasını yaptı.

Kentimizin en etkili ve aktif Sivil Toplum Kuruluşları arasında bulunan Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği yeni başkanını belirlemek için Eylül ayında sandık başına gidiyor. Seçimde mevcut Başkan Av. Tarık Alpdoğan aday olmayacak.
Ovayolu, “Genç olduğumuzun farkındayız. Özverili ve fedakarca gece-gündüz demeden yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü kendimize olan güvenimiz, inancımız tam, heyecanımız çok yüksek, bugüne kadar ki hiçbir emeği boşa çıkarmayacağız. Taş üstüne taş koyacağız” ifadelerini kullandı.
“Bizlerde yeni dönemde daha güzel işlere ve projelere imza atmak için aday olduk” diyen Ovayolu, “2019’da seçilmiş olduğumuz günden bugüne yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı edindiğim bilgi ve tecrübe ile bu işi en iyi şekilde icra edeceğime inancım ve güvenim tam. Bu vesile ile köylülerimizden destek istiyor ve derneğimizi daha iyiye götüreceğimizi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Av. Tarık Alpdoğan başkanlığında geçen bu dört senede yönetim olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyleyen Ovayolu, “Tarık Başkan’a ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları üstün çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Tarık başkanımızın görev süresi sona eriyor ve yönetim kurulu başkanlığına aday değil. Bu vesile ile eylül ayında yapılacak olan derneğimizin Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. 2019’da seçilmiş olduğumuz günden bugüne yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı edindiğim bilgi ve tecrübe ile bu işi en iyi şekilde icra edeceğime inancım ve güvenim tam. Bu vesile ile köylülerimizden destek istiyor ve derneğimizi daha iyiye götüreceğimizi temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *