ANASAYFA arrow right Güncel

“Türkiye’nin sorunlarını Zafer Partisi çözecek”

“Türkiye’nin sorunlarını Zafer Partisi çözecek”
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2023 / 21.13
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2023 / 21.13
Zafer Partisi 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, seçim çalışmaları kapsamında Yazuzeli ve Araban ilçelerini ziyaret ederek, halkın desteğini istedi.

Pamuk, vatandaşları 8 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Gaziantep’te halka sesleneceği konuşmayı dinlemeye davet etti.

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Kent merkeziyle birlikte ilçelerde de çalışma yürüten Pamuk’un son durağı Yavuzeli ve Araban ilçeleri oldu.

Partililer ile birlikte Yavuzeli ve Araban ilçelerine adeta çıkarma yapan Pamuk, ilçe merkezlerine parti bayrakları astı ve esnaf ile kahvehane ziyaretlerinde bulundu. İlçelerin sokaklarında da çalışmalar yürüten Pamuk, 14 Mayıs seçimleri için halkın desteğini istedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *