ANASAYFA arrow right Güncel

Üç ilin ortak arazilerini sulayacak

Üç ilin ortak arazilerini sulayacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.59
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.59
700 bin dönüm araziyi sulayacak olan Çetintepe Barajı'nın temelini Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun atacağını aç
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 700 bin dönüm araziyi sulayacak olan Çetintepe Barajı'nın temelini Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun atacağını açıkladı.
Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep’in ortak arazilerini sulayacak olan Çetintepe Barajı’nın ihalesinin ardından temel atma töreninin 22 Eylül Pazar günü gerçekleşeceğini kaydeden Ahmet Aydın, ilk kazmayı vurmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Aydın, “Toplamda 700 bin dönüm araziyi sulayacak olan Çetintepe Barajı, Besni ve Gölbaşı ilçe sınırları içerisinde 300 bin dönüm araziyi sulayacak. Bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz.
Temel atma törenine Orman ve Su İşleri Bakanımız Velsel Eroğlu katılacak. Bu proje Koçali Barajı’ndan daha büyük bir projedir. Adıyaman için çok önemli olan projenin ilk kazmasını vuruyoruz” dedi.İHA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *