ANASAYFA arrow right Güncel

Ülkemizin yaşanan bu sıkıntılı süreci hızla atlatacağına inancımız tamdır

Ülkemizin yaşanan bu sıkıntılı süreci hızla atlatacağına inancımız tamdır
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.42
Örnek Sanayi Sitesi Sanayicileri Derneği Başkanı Mehmet Hanifi Haratoğlu, “Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanını görevden u
Örnek Sanayi Sitesi Sanayicileri Derneği Başkanı Mehmet Hanifi Haratoğlu, “Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanını görevden uzaklaştırarak hayatına kastetmek, hükümeti devirmek, parlamentoyu kapatarak bir cunta rejimi kurmak için gerçekleştirilen bu darbe girişiminin yıllardır Devlet içerisine yerleşerek bütün kurumlara yayılan, Devlet içinde ayrı bir devlet gibi örgütlenen bir şebekenin girişimi olduğu alenen ortaya çıkmıştır” dedi.

Haratoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokratik yapısı, anayasal düzeni, parlamenter sistemi, milli bütünlüğü, iç barışı ve millet iradesi hedef alınarak Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış, örgütlü bir terör şebekesi tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe Cumhurbaşkanımız, Meclisimiz, Hükümetimiz, Kahraman Polisimiz ve Ordumuzun emir ve komuta zincirine bağlı şerefli mensupları ve Yüce Milletimizin dirayeti ile kısa zamanda önlenmiştir.
Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu hain girişimi Örnek Sanayi Sitesi Sanayicileri Derneği olarak nefretle, şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Demokrasinin, sanayinin, üretimin ve istihdamın en önemli savunucularından Örnek Sanayi Sitesi Sanayicileri Derneği, Vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğü ülküsüne, milletin iradesine saygı ve demokrasiye sahip çıkma noktasında tek vücut, tek ses halindeki sağlam duruşunu kararlılıkla sürdürecektir. Ülkemizin yaşanan bu sıkıntılı süreci hızla atlatacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *