ANASAYFA arrow right Güncel

Vatandaşın umudu yılbaşı biletleri

Vatandaşın umudu yılbaşı biletleri
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.44
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.44
Vatandaşın büyük umutlar bağladığı yılbaşı Milli Piyango Biletleri tezgâhlar da yerini aldı. Bu sene büyük ikramiyenin ise 60 milyon TL olduğu öğrenildi.
Vatandaşın büyük umutlar bağladığı yılbaşı Milli Piyango Biletleri tezgâhlar da yerini aldı. Bu sene büyük ikramiyenin ise 60 milyon TL olduğu öğrenildi.

“Çeyrek Bilet 15 TL, Yarım Bilet 30 TL ve Tam Bilet ise, 60 TL”
Her sene büyük umutlarla alınan yılbaşı biletleri tezgâhlarda sahiplerini bekliyor. 1987 yılından beri Milli Piyango bileti sattığını kaydeden Halil Aksu, “ Büyük ikramiye 60 milyon TL. Bundan dolayı vatandaş büyük bir rağbet gösteriyor. Günlük olarak 400-500 tane bilet satıyorum. Çeyrek Bilet 15 TL, Yarım Bilet 30 TL ve Tam Bilet ise, 60 TL’dir” dedi.

“Bu işler kısmet, kime çıkacağı belli olmaz”
Aksu, “Geçen sene, teselli ikramiyesi olan 5 Trilyon bizim sattığımız biletlerden birine çıktı. Gaziantep’in kendi biletleri de var, ama İstanbul, Ankara ve İzmir biletleri de bulunuyor. Vatandaş, genellikle İstanbul ve Ankara gibi yerlerden gelen biletleri tercih ediyor” şeklinde konuştu.

“Sahte bilet satıcılarına dikkat”
Piyasada sahte bilet satıcılarının da olduğuna dikkat çeken Aksu, vatandaşları bilet alırken dikkatli olmaları konusunda uyardı. Aksu, “Vatandaş bilet alırken, seri numarasına baksın, ve seri numarası kabarık olmalı, biletleri güneş tutup içinde Milli Piyango’nun amblemi olup olmadığına baksın ve sadece bildiği yerlerden bilet alsınlar” diye konuştu. Hüseyin Karataş


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *