ANASAYFA arrow right Güncel

Vatandaşlar asfalt çalışmalarından memnun

Vatandaşlar asfalt çalışmalarından memnun
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt yenileme çalışmaları memnuniyet yaratıyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt yenileme çalışmaları memnuniyet yaratıyor.
2012 yılı asfalt yenileme çalışmalarına Karataş Raylı Sistem Güzergâhı üzerinde başlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Asfalt Ekipleri, ana arterler başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesinin sorumlu olduğu bölgelerde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla ulaşımı kaliteli hale getirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Karataş Raylı Sistem 2.Etap Güzergâhında Binder ve Aşınma tabakası olarak iki kat asfalt imalatı, Aydınlar Mahallesi 10 Nolu Cadde, Güvenevler Mahallesi Mustafa Taşar Caddesi - 26 Nolu Cadde, Kıbrıs Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarını başarı ile tamamladı.

Temmuz ayı takviminde yer alan Atatürk Mahallesi Abdulkadir Aksu Bulvarı, İncilipınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi, Güvenevler Mahallesi Mustafa Taşar Caddesi -26 Nolu Cadde, Aydınlar Mahallesi 10 Nolu Cadde (Mezarlık - Gazikent arası), Emek Mahallesi İbrahimli Yolu Caddesi ile Oğuzeli Yeşildere Yolu’nda asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler tarafından 21 Bin Ton sıcak karışım kullanıldı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada “2012 yılı asfalt çalışmaları kapsamında ana arterler başta olmak üzere yılsonuna kadar 34 Bin 284 metrelik mesafe üzerinde sıcak asfalt imalatı yapılmasının hedeflendiği” ifade edildi.

Açıklamada ayrıca; ‘16 Temmuz.2012 Pazartesi günü Pancarlı Mahallesi Gazi Ali Düşün Caddesi’nde başlayan kazı çalışmalarının ardından, daha sonra Üniversite Bulvarı Köprülü Kavşak - Ali Şir Nevai Caddesi - Bahaeddin Nakıpoğlu Bulvarı- Batıkent Mahallesi 74 Nolu Cadde - Küsget Sanayi Sitesinde Anafartalar Caddesi - Göllüce Caddesi - Erdoğan Ergönül Caddesi olarak devam edecek. Köy yollarındaki Sathi kaplama imalatları da devam edeceği ‘bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde iklim koşulları ve çalışmalar sonunda asfaltta meydana gelen bozuklukların yarattığı olumsuzlukların ortadan kaldırılmasının vatandaşlara kaliteli ve çağdaş ulaşım imkânı sunduğunun belirtildiği açıklamada, Şehrin ana arterlerinde yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan ara yollar ve köy yollarının da daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulması için çalışmaların devam edeceği’ vurgulandı.

Haziran ayında başlayan asfaltlama çalışmalarının Eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini ifade eden yetkililer, çalışmalar kapsamında gerçekleştirilecek yama çalışmalarının da yılsonuna kadar sürdürüleceğini belirttiler. (Adem Kesenek)


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *