Geçtiğimiz hafta yaşanılan depremin ardından deprem bölgesine sabahın ilk saatlerinde kentten yola çıkan Yalova Belediyesi ekipleri, Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerinde görev almıştı. Bölgeye ulaşan Yalova Belediyesi ekiplerine destek vermek için İtfaiye Müdürlüğü kısa bir süre sonra ikinci ekibi de bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarında bulundu.
3. ekip Gaziantep’te
Hatay’da 1 hafta arama kurtarma faaliyetlerini sürdüren Yalova Belediyesi ekipleri bölgede enkazdan birçok vatandaşı sağ çıkartarak başarılı bir çalışma sürdürdü. Hatay ilinden dönen Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ardından bu kez üçüncü ekibi ise depremden etkilenen Gaziantep iline yolladı.
YAYINLAMA: 15 Şubat 2023 / 19.30
GÜNCELLEME: 15 Şubat 2023 / 19.30
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Hatay’a giden ilk arama kurtarma ekiplerinden olan Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Gaziantep’e de bir ekip daha gönderdi.
İlginizi Çekebilir
M.Ö. 5. yüzyılda Hipokrat “tükenme hastalığı” olarak tanımladı
#Güncel / 24 Mart 2026
Eğitim emekçisinin hakkı pazarlık konusu yapılamaz
#Güncel / 24 Mart 2026
“Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli”
#Güncel / 24 Mart 2026
Ayrıcalık değil; adalet, eşitlik ve mesleki yetkimizin korunmasını istiyoruz
#Güncel / 24 Mart 2026
Atık yağlar lavaboya dökülmeyecek
#Güncel / 24 Mart 2026
"Her 7 çocuktan biri akran zorbalığına uğruyor"
#Güncel / 24 Mart 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
