Geçtiğimiz hafta yaşanılan depremin ardından deprem bölgesine sabahın ilk saatlerinde kentten yola çıkan Yalova Belediyesi ekipleri, Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerinde görev almıştı. Bölgeye ulaşan Yalova Belediyesi ekiplerine destek vermek için İtfaiye Müdürlüğü kısa bir süre sonra ikinci ekibi de bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarında bulundu.
3. ekip Gaziantep’te
Hatay’da 1 hafta arama kurtarma faaliyetlerini sürdüren Yalova Belediyesi ekipleri bölgede enkazdan birçok vatandaşı sağ çıkartarak başarılı bir çalışma sürdürdü. Hatay ilinden dönen Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ardından bu kez üçüncü ekibi ise depremden etkilenen Gaziantep iline yolladı.

YAYINLAMA: 15 Şubat 2023 / 19.30
GÜNCELLEME: 15 Şubat 2023 / 19.30
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Hatay’a giden ilk arama kurtarma ekiplerinden olan Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Gaziantep’e de bir ekip daha gönderdi.
İlginizi Çekebilir

Ülkemizin tarımsal üretim kapasitesi ciddi risk altına girebilir
#Güncel / 14 Eylül 2025

Parası olana adalet var olmayana adalet yok
#Güncel / 14 Eylül 2025

Ünlü şeflerin workshopları da büyük ilgiyle izlendi
#Güncel / 14 Eylül 2025

İşçi haklarının korunması ekonomik ve toplumsal bir gereklilik
#Güncel / 14 Eylül 2025

Antep, gaztronomi konusunda bir marka
#Güncel / 14 Eylül 2025

Kültür ve hafızamızı gelecek nesillere de aktarmalıyız
#Güncel / 14 Eylül 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *