ANASAYFA arrow right Güncel

“Yapıcı bir kampanya yürüttük”

“Yapıcı bir kampanya yürüttük”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.36
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.36
Maliye Bakanı ve AKP Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Şimşek, 1
Maliye Bakanı ve AKP Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Şimşek, 1 Kasım seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Genel hatlarıyla yapıcı bir kampanya yürüttük” dedi.
AKP Gaziantep Milletvekilleri İl Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla bir araya gelirken, Bakan Şimşek, gerçekçi, somut, uygulanabilir bir programla milletin önüne çıktıklarını söyleyerek, “Biz hazırız, milletimize güveniyoruz. Mutlaka herkes sandığa gitsin. Dolu dolu, barış içerisinde, her türlü baskıdan, şiddetten uzak durarak yaşayalım” açıklamasında bulundu.

90’lı ve 70’li yıllarda koalisyon olduğunu hatırlatan Şimşek, o dönemlere dönülmemesi gerektiğini savundu. Şimşek, tüm farklılıkları kucakladıklarını ve Ak Parti olarak çok güçlü bir yapıya sahip olduklarını ifade ederken, “ Ekonomik olarak Ak Parti döneminde son 12-13 yılda Türkiye kalkındı, gelişti, çözülemez sorunlara çözüm ürettik. Şimdi Türkiye’yi bir üst seviyeye çıkarma zamanı. Bir her şeyi kılı kırk yararak inceledik. Bütün vaatlerimizin arkasındayız. Türkiye için, Gaziantep için çok güçlü vizyonumuz, projelerimiz var. Sanayi, ticaret, turizm, sağlık, eğitimde ileri taşıyacak dünya merkezi konumuna getirecek projelerimiz var.

Biz dar gelirliye, emekliye, çiftçiye ucuz konut projeleri yapıyoruz” diye konuştu.
Gaziantep vaadleri hakkında konuşan Şimşek, “Ulaşımda 25 kilometrelik Gaziray projesini hayata geçiriyoruz. Düzbağ Barajı ile ucuz su üreteceğiz. Gaziantep sanayisi güçlenecek. 185 ülkeye mal satıyoruz. Gaziantep sanayicisi için Amanos Dağı’nı delerek Gaziantep’i İskenderun’a bağlayıp rekabet gücünü arttıracağız. Eğitimde Gaziantep Ak Parti’yle beraber çığır açtı. Sağlıkta biz geldiğimizde 12 hastane vardı şimdi ise 29 hastane var. Sıfır nitelikli yatak varken şimdi 755 nitelikli yatak var. Bunu 3 bin 500’ün üzerine çekeceğiz. Yunus Örki
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *