Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen yerlerden biri olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremde evi ve aracı hasar gören bir kişi, hurda haline dönen aracıyla çocuğunu hastaneye yeiştirdi. Yaralı çocuğunu araçtan çıkararak kucağında hastaneye götüren kişi, bir süre sonra ise aracı bırakarak sırra kadem bastı. Hastanenin elektirikleri olmaması nedeniyle kayıt alınamayan ve kim olduğu belirlenemeyen kişiye ekipler plakadan ulaşmaya çalıştı. Araç sahibi ile henüz iletişim kurulamazken, araç ise 7 gündür depremin hemen ardından sağlık ve umke ekiplerinin karargah kurduğu İslahiye Devlet Hastanesi Acil servis önünde terkedilmiş halde bulunuyor.
Depremde yaralanan babaanesini hastaneye getiren Murat Göl isimli bir genç ise aracın hastaneye geldiği anları gördüğünü belirterek, ''Babaannemi hastaneye getirdiğimizde büyük bir hengame vardı. Bu araç, hurda halde, bu şekilde hastaneye geldi. Çocuğunu araçtan çıkaran bir kişi, kucağına aldığı evladını hastaneye götürdü. Ondan sonra da ne çocuğu ne de babasını görebildim. Araçta 7 gündür burada acil servisin önünde bekliyor. Sahibi kim bilmiyorum. Muhtemelen kim olduğu da henüz bulunamadı' dedi.

YAYINLAMA: 14 Şubat 2023 / 17.35
GÜNCELLEME: 14 Şubat 2023 / 17.35
Gaziantep'te depremin ilk gün evi ve aracı hasar gören bir kişi, yaralanan çocuğunu hurda yığınına dönen araçla hastaneye yetiştirdi. Acil önünde duran aracın sahibi baba oğul ise sırra kadem bastı.
İlginizi Çekebilir

Elektrik Ar-Ge Model Uydu Takımı üçüncü oldu
#Güncel / 15 Eylül 2025

Üretici fiyatları yıllık bazda arttı
#Güncel / 15 Eylül 2025

Diyanet’in mal alım ödeneği 76 üniversitenin bütçesini geçti
#Güncel / 15 Eylül 2025

Zirai dondan etkilenen Antep fıstığı üreticilerine destek ödemesi yapılacak
#Güncel / 15 Eylül 2025

Son 10 yılda 19 milyon genç üniversiteyi bıraktı
#Güncel / 15 Eylül 2025

Milyonlarca insan açlık ve yokluk içerisinde yaşamını sürdürüyor
#Güncel / 14 Eylül 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *