ANASAYFA arrow right Güncel

Yaşayan şehirlerde birinci şey sürdürülebilir işler yapabilmektir

Yaşayan şehirlerde birinci şey sürdürülebilir işler yapabilmektir
YAYINLAMA: 24 Haziran 2023 / 18.37
GÜNCELLEME: 24 Haziran 2023 / 18.48
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu beraberinde D.T. Şehitkamil Sahnesi’ni inceledi.

D.T. Şehitkamil Sahnesi’ne ilişkin düşündüklerini aktaran Başkan Köken, “Selçukluların ve Osmanlıların yaptığı güzel eserlere Şehitkamil, bir üst versiyon katmış. Tebrik ediyorum. Bu proje, geçmişten geleceğe bir köprünün en güzel örneklerinden bir tanesi aslında. Şehitkamil Belediyesinin Başkanını ve ekibini tebrik ediyorum. Şaheser olmuş” ifadelerini kullandı.

Geçmişten geleceğe bir köprünün en güzel örneklerinden bir tanesi
İncelemeleri sonrasında değerlendirmede bulunan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, şu ifadeleri kullandı:
“Şehitkamil Belediyesinin Başkanını ve ekibini tebrik ediyorum. Şaheser olmuş. Yaşayan şehirlerde birinci şey, sürdürülebilir işler yapabilmektir. Atıl binalar meselesi gündemimizde hep olmuştur. Çocuklar düşünülmüş. Dijital kütüphaneden manuel kütüphaneye, robotik kodlamadan operaya, operadan devlet tiyatrolarına kadar hepsi düşünülen bir proje. Biz, geçmişten geleceğe bir şeyler taşıyabilmek için geçmişten daha güzel şeyleri bir daha geleceğe taşımamız lazım. Osmanlı medeniyeti, Selçuklu medeniyeti çok güzel eserler bırakmış bize. Şu anda görüyorum ki Selçukluların ve Osmanlıların yaptığı güzel eserlere Şehitkamil, bir üst versiyon katmış. Tebrik ediyorum. Bu proje, geçmişten geleceğe bir köprünün en güzel örneklerinden bir tanesi aslında.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *