ANASAYFA arrow right Güncel

Yılmaz’dan yaşlı aylığı alanları ve emeklileri sevindiren açıklama

Yılmaz’dan yaşlı aylığı alanları ve emeklileri sevindiren açıklama
YAYINLAMA: 01 Mayıs 2024 / 19.48
GÜNCELLEME: 01 Mayıs 2024 / 19.48

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 4 bin 500 lira olan yaşlı aylığı ile 10 bin lira olan emekli aylıklarını asgari ücrete tamamlayacağını açıkladı
Seçildiği günden beri sürekli sahada ve halkla iç içe olan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’dan yaşlı aylığı alanları ve emeklileri sevindiren bir açıklama yaptı.

Yaşlı aylığını ve emekli maaşlarını asgari ücrete tamamlayacağız

“Şehitkamil ilçemizde yaşayan emekli amcalarıma ve emekli teyzelerime sesleniyorum” diyen Yılmaz, “4 bin 500 lira yaşlılık aylığı alan var, 10 bin lira emekli maaşı alan emeklilerimiz var. Bu kadar miktarla hayat geçmez, geçemez. Bu insanlar yok sayılamaz. Bizim dönemimizde 4 bin 500 lira yaşlılık aylığı alan, 10 bin lira emekli maaşı almaya mahkum edilen tüm teyzelerimin amcalarımın maaşını 1 Mayıs’tan itibaren asgari ücrete tamamlayacağız” müjdesini verdi.

Hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağız

Yılmaz, “Bir hac parası olmuş 350 bin lira. Bunu karşılayamayız. Ama emekli teyzelerimizi emekli amcalarımızı alacağız, umreye götüreceğiz. Umre projemiz var. Hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağız. Çok büyük, güzel ve yakışan bir emekli evi kuracağız. Tam 10 bölgede de emekli lokali açacağız” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *