ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

90 milyon kayıp

90 milyon kayıp
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.22
Bankadan 90 milyon lira ile çıkan bir kişiyi çarpan 6 kişi Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yakalandı
Yaşları 22 ile 24 arasında değişen Ali Gezer, Ali Kılıç, Beşir Yıldız, Oktay Karakoca, Halil Yılmaz ve Recep Kalender, görgü tanıklarının yardımıyla yakalandı.
Karara ve görgü tanıklarının ifadesine göre olay şöyle gelişti:
Ali Gezer, geçtiğimiz hafta pazartesi günü bankadan parasını çekmeye gelen Karaca Karaca’yı takip etti.
Gezer, Karaca Karaca’nın bankadan çıktığını görünce, elinde paket halinde bulunan 90 milyon lirayı alarak Gaziler Caddesi istikametinde kaçmaya başladı.
Gaziler caddesinde bulunan Halk Bankası’nın önüne geldiğinde karşısında bir kişinin kendisine beklediğini gördü. Gezer, yolunu kesen kişiden kaçmaya çalıştıysa da başarmayarak gömleğinden yakalandı. Arkadaşları olan Oktay Karakoca, Halil Yılmaz ve Recep Kalender bu kişileri aralamak bahanesiyle, Ali Gezer’in kaçmasına yardımcı oldular. Ali Gezer ve iki arkadaşı olay yerinden uzaklaştıktan sonra, çarptıkları 90 milyon lirayı arkadaşları olan Ali Kılıç ve Beşir Yıldız’a vererek kendileri ortadan kayboldular. Parası çalınan Karaca Karaca’nın Emniyet Müdürlüğü’ne başvurusu üzerine şahitlerle yapılan fotoğraf tespitinden sonra hırsızlık yapan 6 kişi yakalandı. Yakalananların yapılan sorgulamasında Ali Kılıç ve Beşir Yıldız’ın parayı bir çatı üzerine koydukları anlaşıldı. Söz konusu yerde yapılan aramada paralar bulunamadı.
6 hırsız haklarındaki soruşturma tamamlandıktan sonra adliyeye sevkedildiler ve daha sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.





Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *