ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Açık arttırma 14 milyon lira ile başlayacak

Açık arttırma 14 milyon lira ile başlayacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.25
İlk ihaleye çıkarıldığında 400 araç kapasiteli diye Mehmet Hengirmen’e aylık 67 milyon liraya kiraya verilen, ancak proje hatası olduğu belirlenince yeniden Anakent Belediyesi’ne devredilen çok katlı oto-park, yeniden ihaleye çıkarılıyor.
Anakent Belediyesi’nin elinde kalan çok katlı oto-park yeniden ihaleye çıkarılıyor…. Oto-parka yeni ihale!..
İlk ihaleye çıkarıldığında 400 araç kapasiteli diye Mehmet Hengirmen’e aylık 67 milyon liraya kiraya verilen, ancak proje hatası olduğu belirlenince yeniden Anakent Belediyesi’ne devredilen çok katlı oto-park, yeniden ihaleye çıkarılıyor. Hengirmen, 400 araç kapasiteli diye aldığı çok katlı otoparkın,
Bu kadar aracı alamadığını ileri sürerek belediyeye geri vermişti. Anakent Belediye Başkanı Celal Doğan’da ihaleyi kendisinin iptal ettiğini açıklamıştı.
İhaleyi 65 milyon kira ile alan Mehmet Hengirmen, oto-parkın rampasının çok dik olmasını gerekçe gösterdi ve belediyeye iade etti.
Alan olmazsa belediyede kalacak.. Yaklaşık 10 milyar liraya mal olan çok katlı oto-park, proje hatası olduğu ileri sürülerek Anakent Belediyesi’ne geri verilmişti. Şimdi yeniden ihaleye açılan oto-parkı kimin alacağı merakla bekleniyor.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *