ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Başkan da sendikaya kavuşmalarını istiyor

Başkan da sendikaya kavuşmalarını istiyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.49
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.49
Celal Doğan’dan öğretmenlere tam destek!..
Anakent belediye başkanı Celal Doğan’ın önceki akşam 24 kasım öğretmenler günü nedeniyle öğretmenler verdiği kokteyl hayli neşeli geçti. Öğretmenler sıkıntılı günler geçirdikleri bugünlerde, Başkan Doğan’ın verdiği kokteyl ile büyük bir morel kazandılar. Celal Doğan sohbet ettiği öğretmenlere, “sendikalaşmanızı gönülden destekliyorum” dedi.
TEK kulüp’te verilen kokteyle Vali Recep Birsin Özen , Garnizon komutanı tuğgeneral Erol Kırışoğlu, Emniyet Müdürü Yahya Soy, il jandarma komutanı Hayri Tezcan ve çok sayıda davetli ile okul müdürleri katıldı.
Eşi Aysel Doğan ile tek tek bütün öğretmenlerin bulunduğu grupları gezen Anakent Belediye Başkanı Doğan öğretmenler “çok güzel hizmetleriniz sizi takdir ediyoruz.” Dediler. Doğan da öğretmenlerin bazı dezavantajları olduğunu belirterek şöyle dedi:
“ öğretmenlerin bugünlerde hayli sıkıntılı günler geçiriyor. Öğretmenlerin de sendikalaşarak bir çatı altında toplanması, grevli toplu sözleşmeli haklar kazanması gerekir. Bu tek sizler için değil tüm memurlar için geçerlidir. Bu haklarınızı elde etmeniz için, her zaman yanınızdayım. İleride sendikal haklara kavuşacağınıza inanıyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *