ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Belediyeden hem yardım, hem ceza

Belediyeden hem yardım, hem ceza
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.53
Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce Mayıs ayı içerisinde yardıma muhtaç367 hastanın tedavisi yapıldı ve ilaç giderleri karşılandı. Eksikliklerini gidermeyen 15 işyeri hakkında yasal işlem yapıldı. 100 kilogram et ve sakatta imha edildi.
Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mahmut Kozbaş yaptığı açıklamada, Mayıs ayı içerisinde, yardıma muhtaç 376 hastanın muayenesinin yapıldığını ve ilaç bedellerinin belediye tarafından karşılandığını söyledi. Mezarlık Müdürlüğü’nce de Mayıs ayında 35 kimsesiz ve yardıma muhtaç cenazenin defin işlemi belediye tarafından yapıldı.
Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay içerisinde, 3523 hayvanın kontrolü yapıldı. Denetimler sırasında insan sağlığına zararlı bulunan ve satılmak istenen 100 kilo et ve sakatat imha edildi. Bozuk gıda üreten 4 işyeri hakkında yasal işlem yapıldı.
Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü’nce 51 işyeri denetlendi. Denetimler sırasında 15 işyerinde eksiklikler görüldü. Tanınan süre içerisinde eksikliklerini tamamlayan işyerlerini yasal işlem yapıldı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *