ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Doğan Ankara’dan umutlu döndü

Doğan Ankara’dan umutlu döndü
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.55
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.55
Kumbaracıbaşı, ikinci isale hattı ve gölet projesi için yeşil ışık yaktı
Geçtiğimiz hafta içinde, yeril seçim sonuçlarının değerlendirilmesi konusunda Ankara’da yapılan toplantıya katılan Anakent Belediye Başkanı Celal Doğan, belediyenin yatırımları konusunda ilgili Bakanlara yaptığı görüşmelerin ümit verici olduğunu söyledi.
Doğan, “Amacımız, öncelikle elimizdeki yatırımların tamamlanmasıdır” derken, Gaziantep’in en önemli sorunu olan su sorununun bir an önce halledilmesi gerektiğini söyledi. Doğan, “Bayındırlık Bakanı Onur Kumbaracıbaşı, ikinci isale hattının ihaleye çıkarılacağı konusunda söz verdi. Bakan anı zamanda, Gölet Projesi konusunda DSİ Genel Müdürü ile görüşerek, projenin ek programa alınması konusunda talimat verdi” diye konuştu.
Anakent Belediye Başkanı Doğan, Araban- Mezarlık Karayolu’nun Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından tamamlanması konusunda da görüşme yapıldığını, bu yolun Karayolları tarafından bitirileceğini söyledi.
Parti toplantısında, hükümette kalp kalmama ve ekonomik tedbirler paketi konusunda tatmin edici açıklamalarda bulunulduğunu söyleyen Doğan, “Program, benim yıllardan beri savunduğum şeyleri içeriyor ve hantal devlet kuruluşlarının tasfiyesini getiriyor” dedi.


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *