ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Özal Gaziantep’te gövde gösterisi yapacak

Özal Gaziantep’te gövde gösterisi yapacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.25
Cumhur Başkanı Turgut Özal, bir toplantıya konuşmacı olarak katılmak üzere Gaziantep’e geliyor.
Cumhur Başkanı Turgut Özal, bir toplantıya konuşmacı olarak katılmak üzere Gaziantep’e geliyor.
Cumartesi günü saat 15:00 de özel uçağı ile havaalanına inecek olan Özal’ı ANAP’lıların karşılayıp karşılamayacağı merak konusu oldu.
Özal’ın Van’daki temaslarını tamamladıktan sonra Gaziantep’e geleceği bildirildi. Cumhur Başkanı Özal, Vali Recep Birsin Özen’i de ziyaret ederek, ilin sorunları hakkında bilgi alacak. Özal aynı gün saat 17:00 da Şato Restoran’ta yapılacak olan ve Gaziantep’te henüz kim oldukları bilinmeyen Yenilikçi ve Aydınlıkçı İşadamları Derneği tarafından düzenlenen “20. Yüzyılda Türkiye Meseleleri” konulu toplantıya katılacak.
Cumhur Başkanı Özal ile birlikte hiçbir Bakan’ın Gaziantep’e gelmeyeceği belirtilirken Basın Sözcüsü Kaya Toperi ile danışmanı ve yaverini getireceği bildirildi. Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk kez Gaziantep’e gelecej olan Özal’ı ANAP’lıların karşılayıp karşılamayacağı merakla bekleniyor. Politik çevreler Özal’ın yeniden siyasete soyunmaya hazırlandığını ve Gaziantep’te gövde gösterisinde bulunacağı görüşünü savunuyorlar. Özal’ın aynı gün Gaziantep’ten ayrılması bekleniyor.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *