ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sanayi Sitesi’ndeki işyerlerinin mülkiyet sorunu devam ediyor

Sanayi Sitesi’ndeki işyerlerinin mülkiyet sorunu devam ediyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.55
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.55
Küçük Sanayi Site’nde bulunan 50 işyerinden, 5’inin tapusunu verildiği, 11 tanesinin verilme aşamasında olduğu ve geri kalan işyerlerinin mülkiyet sorunun çözümü için herhangi bir gelişme olmadığı belirtildi.
Küçük Sanayi Sitesi’nde yer alan işyerlerinin mülkiyet sorunun çözümü için Ticaret Odası’nda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Defterdar Nedim Mısırlı, GTO Genel Sekreteri Mesut Ölçal ve Milli Emlak Müdürü Hüseyin Armağan ve işyeri sahipleri katıldı.
Küçük ve orta ölçekli işyerlerinin desteklenmesi gerektiğini belirten Gaziantep Ticaret Odası Genel Sekreteri Mesut Ölçal, Küçük Sanayi Sitesi’ndeki işyerlerinin mülkiyet sorununun bir an önce çözülmesini istedi. “Vatandaşlara bir telefon kadar yakınız” diyen Defterdar Nedim Mısırlı, “Vatandaş ile Defterdarlığımız arasındaki buz dağlarının yerini sıcak bir ortama bırakmadığı gerçektir. Herkesin sorunlarını dinlemeye hazırız. Eğer vatandaşlar gelemiyorlarsa, telefon etsinler. Kendilerine bir telefon kadar yakınız” dedi.
Milli Emlak Müdürü Hüseyin Armağan, Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan 50 işyerinden sadece 5’inin tapusunun verildiğini belirterek, “11 işyerinin mülkiyet sorunu çözülme aşamasında, diğer işyerlerinin bir kısmının dosyaları Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nda bir kısmının dosyaları “Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nda, bir kısmının ise hiçbir müracaatı yok” dedi. İşyerlerinin tapusunu almak isteyenlere yol gösterici bazı açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *