ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

SDP’den imza kampanyası

SDP’den imza kampanyası
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.11
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.11
Sosyalist Demokrasi Partisi Gaziantep İl Başkanı Zeki Keskin , Başbakan Tansu Çiller’in, ulusal birlik ve terör konularında TBMM’nde temsilcisi bulunmayan parti liderlerinin de görüşlerini alınması gerektiğini söyledi.
Başbakan Tansu Çiller’in, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsilcileri bulunmayan siyasi parti liderlerinin, terör ve ulusal birlik konusunda görüşlerinin alınmasının demokrasi açısından yararlı olacağını söyleyen SDP Gaziantep İl Başkanı Zeki Keskin, “Bu ağır koşullarda, bu partimiz ayakta durabiliyorsa, yandaşları var demektir” diye konuştu.
Başbakan Tansu Çiller’in, TBMM’nde temsilcileri bulunmayan siyasi parti liderleri ile de görüş alışverişinde bulunması için imza kampanyası başlattıklarını söyleyen SDP İl Başkanı Keskin konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Sayın Çiller, parlamentoda temsilcileri bulunan parti liderleriyle görüşmesini demokrasi açısından olumlu buluyoruz. Ancak, parlamento dışında bulunan siyasi parti liderleri ile de görüşülmesinin demokrasiye olumlu katkı sağlayacağını savunuyoruz”.



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *