ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şu altının hızına bakın!

Şu altının hızına bakın!
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.42
Geçen hafta içinde gramı 98 bin lira olan altın, bir hafta içinde 100 bin 500 liraya yükseldi. Parası olan altına yatırım yapsın
Altın en iyi yatırım aracı olduğu gerçeği, yükselen fiyatıyla bir kez daha ortaya çıktı. Geçen hafta gramı 98 bin lira olan altın, dün 100 bin 500 liradan işlem gördü. Şeker Bayramı’ndan sonra düğünlerin artacağını söyleyen kuyumcular, altın satışlarında 4 günde kıpırdanma olduğunu söylediler.
Altın Amerikan Doları ve Alman Markını en iyi yatırım aracı olma bakımından geride bıraktı. Altının gün geçtikçe değer kazandığını ve gramının Şeker Bayramı’ndan sonra daha da yükseleceğini bildiriliyor. Kuyumcular Odası Başkanı İbrahim Kaygusuz, altının en iyi yatırım aracı olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi:
“Vatandaşlara parasını altına yatırmalarını tavsiye ediyorum. Dolar ve markın bir yılda getirdiği geliri, şu anda altın geçmiş durumda. Son bir yılda dolar yüzde 60, mark yüzde 50, altın ise yüzde 70’lik bir gelir sağladı. Şeker Bayramı’ndan sonra da altının gramı yükselir. Düğünler başlar, talep artar, altını gramı da haliyle yükselir. Parası olan altına yatırsın” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *