Hüseyin Çelik mahçup olmadı mı?

YAYINLAMA: 27 Eylül 2013 / 20.00 | GÜNCELLEME: 27 Eylül 2013 / 20.00

Önceki gün Gaziantep’te yapılan bir toplantıda, milletvekilimiz Doç. Dr. Hüseyin Çelik, “Son yapılan anketlere göre Antep’teki oyların yüzde 70’i AK Parti’nin” demiş. 40 yıl boyunca Gaziantep  tahrip edilmiş. Burası irileşmeye mahkum edilmiş, büyümeye değil” dedikten sonra şehrin yüzde 80’inin de gecenkondudan ibaret olduğunu belirtmiş.

AK Parti’nin oylarının yüzde 70 olmasını itidalle karşılıyorum! 2012 ihracatımızın da 7 milyar dolar olduğunu vurgulamış. Doğrusu 5 milyar 879 milyon 414 bin dolar. (Herhalde Çelik’e yanlış bilgi verdiler veya yuvarlak hesap mı söyledi!) O rakama bu sene bile ulaşmamız pek mümkün görünmüyor. ( 8aylık toplam rakam 4 milyar 193 milyon 144 bin dolar) Herhalde AK Parti’nin yüzde 70’lik oy yüzdesi de böyle yuvarlak bir rakam olsa gerek!

Dr. Asım Bey ilk seçildiğinde bastırdığı seçim broşürlerinde havadan çekilmiş resimlere yer vermişti. Kentin yüzde 70’inin gecekondu olduğunu iddia ediyordu. Bu durumda Hüseyin Çelik zor durumda kalmış olmuyor mu? 10 sene sonra gecekonduların yüzdesi azalacağına, artmış! Yani, büyük bir başarısızlık söz konusu. Üstelik son 10 yılda belediyelerin kasasına giren paranın miktarı CHP’li belediyelerden onlarca kat fazla. Özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin kamuoyuna vermesi gereken büyük bir hesap var! Çelik, Antepli olmadığı ve şehrimize de Ankara’daki önemli görevi nedeniyle pek sık gelemediği veya gerekli bilgilere sahip olmadığı için böyle mahçup duruma düşürülebiliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik bir bilimadamı, kendisine doğru bilgiler verilseydi, ben onun bile bile yanlış şeyleri söyleyeceğini tahmin etmiyorum.

Söz Hüseyin Çelik’ten açılmışken…

Gaziantepspor’a üye olmak için başvuran GTO Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin reddedilmesine hem şaşırmış, hem de bir anlam verememiştim! Araya Gaziantep Valisi Ata girdi, yine olmadı, onu da reddettiler. Bir yerel gazetede, Kızıl’ın, “Para verirlerse, yönetime de karışmazlarsa üyeliklerini kabul ederiz” gibi abuk sabuk laflar ettiği iddia edildi.

Gaziantep Valisi, GTO, AK Partili Milletvekilleri hatta Bakanı Gaziantepspor’un pejmurde halinden yakınırken, mevcut yönetim bu gücü nereden alıyor diye sorduğum bazı önemli kaynaklar bana Hüseyin Çelik’i işaret ettiler. Onların arkasında o duruyor, dediler. Bu tabii bir iddia. Umarım dedikodudur, doğru değildir.



Olgunlaşmaya yüz tutmuş erkekler!..

Avustralya’da geçen bu olay yaşları olgunlaşmaya yüz tutmuşlar tarafından gençlere anlatılarak mesaj verilmeye çalışılır. Bu anekdot çok popülerdir, orada herkes bilir.

Orta yaşlı bir adamın yaşadığı çiftliğinin arka bölümünde oldukça geniş bir havuzu vardır ama bakımsızdır. Adam bir seferinde karar verir, havuzu yüzülecek hale getirir, etrafına piknik masaları koyar, bahçedeki elma ve şeftali ağaçlarına da bakım yaptırır... Bayağı güzel bir yer olur.

Bir gün akşama doğru havuza gidip, hem biraz suyun başında oturup keyif çatmak, elinde taşıdığı sepetin içine de meyva toplamak ister. Havuza yaklaştıkça neşeli kahkahalar duyar. Bir de bakar ki, 3 genç kadın çıplak havuza girmişler keyif çatıyorlar.

Hafiften öksürerek orada bulunduğunu haber verince kadınlar hemen suya dalar. Dalarken kadınlar birisi, “Sen gidinceye kadar asla çıkmayacağız” diye bağırır. Adam da, “Genç bayanlar ben buraya sizi çıplak seyretmeye gelmedim. Elimdeki sepette timsahlarımı beslemek için yiyecek getirdim” der demez...

Olgunlaşmaya yüz tutmuş erkekleri sakın küçümsemeyin!..

Hüseyin Çelik mahçup olmadı mı?