Meğerse filmciliği de varmış!..

YAYINLAMA: 06 Ekim 2013 / 20.00 | GÜNCELLEME: 06 Ekim 2013 / 20.00

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel’in, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı döneme ilişkin çarpıcı belgeler ortaya çıktı.

Bizimantalya.com isimli sitede yer alan belgelerle, Türel’in belediye ve vakıf başkanı olduğu dönemde Antalya Kültür ve Sanat Vakfı hakkında bir takım iddialara yer veriliyor. Diyeceksiniz ki, Antep bitti de Antalya mı kaldı?

Gaziantep’in önemli bir kamu yöneticisinin Menderes Türel’le ortak olduğu, iki otellerinin bulunduğu, epey zamandır konuşuluyor. Haberi okuyunca merak ettim, acaba bizimkinin filmi de festivalde gösterildi mi?

 


Suriye sınırında olanlar

TSK'nın internet sitesinde, son bir haftada meydana gelen sınır olaylarıyla ilgili bilgilendirmeye göre 27 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında Suriye sınırı boyunca yapılan operasyonlarla 42 kurusıkı tabanca, 56 tabanca mermisi, 250 av tüfeği fişeği, 67,084 kilogram uyuşturucu, 2 bin 334 karton sigara, 184 kilogram tütün, 31 bin 984 litre akaryakıt, 180 küçükbaş ve büyükbaş havyan, 2 yük hayvanı, 2 telsiz, 8 cep telefonu, 22 muhtelif motorlu araç, 125 dikiş makinesi, 5 bin 298 kilogram muhtelif gıda maddesi, 757 muhtelif giyim eşyası, 93 çift ayakkabı, 1 kıyma makinesi, 104 şişe alkollü içki ele geçirildi.

İstanbul’dan gelen bazı gazetecilerle haftasonunu sınırda geçirdik. Soruları onlar sordu, ben sadece dinleyip tanıklık ettim. Yukarıdaki okuduğunuz kaçakçılık olayları devede kulak bile değil!

Bu işle o kadar çok uğraşan ve para kazanan var ki, önüne geçmenin epey zor olduğunu bir kez daha anladım. Ekonomi savaşı çoktaaan sollamış!..


Hileli imalat!..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hep “Yok mu bu Antep’te bize sempati duyan sanayici ve işadamı?” diye yakındığı kulağımıza gelirdi.

Bununla ne anlatmak istediği belli ve çok da normal. Bu kez Gaziantep’e geldiğinde özellikle sanayi ve ticaret odalarını ziyaret etmesi de bu savı doğruluyor. Bu ziyaretlerin faydasını mutlaka görecektir.

Ancak bu konuda çok dikkatli olmalı. Gazeteciler konusunda yapmadığını bu konuda yapabilmeli. Yanına sokulan tatlı işadamını nasıl değerlendiriyor bilmiyorum. Mezhebi nedeniyle olduğunu tabii ki zannetmiyorum, ama eğer işdünyasındaki başarısını kaale alıyorsa sakın yanılmasın, sicili temiz değil! İmalata hile karıştıran birinin başka şeylere de karıştırmış olmasını hatırlatayım, benden günah gitsin!..

 

 

Meğerse filmciliği de varmış!..