CHP’nin adayları

YAYINLAMA: 03 Aralık 2013 / 18.00 | GÜNCELLEME: 03 Aralık 2013 / 18.00

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı AK Partili Fatma Şahin karşısında yarışacak CHP adayını bekliyor. Öyle anlaşılıyor ki, CHP’nin adayı 15 Aralık’tan önce belli olmayacak.

 

Meydanda 4 aday adayı var. Cahit Bingöl, Akif Ekici, Ali Peri ve Ökkeş Kıroğlu.

Adayların içinde en donanımlısı Ali Peri. Kendini unutturuyor, rakip kalenin önünde ‘pas’ bekliyor. Yani, beleşçilik yapıp, top gelirse yaradana sığınıp voleyi patlatacak, kaleye giren topu da kapıp santraya koşacak. Heyecandan ‘yardımcı hakem’i gözü görmüyor. Atacağı gol ofsayt olduğu için sayılmayacak! Pozisyon değiştirip, takım oyununa dönmezse teknik direktör dışarı alabilir!..

 

Akif Ekici, takımın as oyuncularından, milli formayı 4 yıl başarıyla taşımış, ‘top geçer adam geçmez’ lakabıyla savunmada haklı bir şöhret yapmış, rakiplerinin hep gözünü korkutmuş. Sakatlandığı için futbola ara veren Ekici, şu sıralar form tutuyor ve tekrar forma bekliyor.

 

Cahit Bingöl, son dönemin yıldız futbolcusu. Herkes, bütün gazeteler ondan bahsediyor. Elini çabuk tutan CHP, Amerika’nın elinden zor kurtardı Bingöl’ü ve imzayı attırdı! Bingöl’de taraftarlara, “Allahıma kurbanım, Amerika’ya asla” diyerek, taraftara şirin gözüktü! Formayı kaptı gibi ama daha hiç maçını seyretmedik! Ancak dün taraftarlara, “Ben bakarak değil, görerek oynarım” mesajı yüreklere su serpti!

 

Ökkeş Kıroğlu, ağır abi! Yönetici, şube sorumlusu. Takımdan başarı bekliyor. Baktı olmuyor, sahaya inebilir.

 

CHP’nin form durumu bu, yani vasat! Yeni transferlerine güveniyorlar. Bakalım, forma şansı bulursa, nasıl bir oyuncu olduğunu göreceğiz.

 

AK Parti’nin karşısında şansı nedir diye sorarsanız, daha önce de beğenerek yazdığım gerçek bir hikayeyi tekrar ederek cevap vereyim.

Kahire’de, Mısır Milli Takımı, şampiyon İspanya ile karşılaşıyor. Maçın son dakikaları ve durum İspanya 9- Mısır 2. Ama maçı naklen anlatan Mısırlı spiker çok heyecanlı, kendinden geçmiş şöyle bağırıyor:

“Sayın seyirciler, takımımız bastırıyor, beraberlik mutlak ama inşallah galibiyet!..

 

 

CHP’nin adayları