Şarlatanın vatan haini olduğu 25 yıl sonra tescillendi

YAYINLAMA: 03 Ağustos 2016 / 20.00 | GÜNCELLEME: 03 Ağustos 2016 / 20.00

Resimdeki Zaman gazetesinin tarihi 1991.

Yani, tam 25 yıl önce…

Cemaate bizi hedef gösterdi.

 

O zamanlar, Hürriyet gazetesi 1500 satıyordu. Toplam gazetelerin trajı 4-5 bin civarındaydı. Zaman, tek başına her gün Gaziantep’te 10 bin gazete dağıtıyordu.

Bakın, satıyordu demiyorum, dağıtıyordu diyorum.

Dağıtıcı çocuklar gider masaların üzerine gazeteleri bırakır, hafta sonları da gider paraları tahsil ederlerdi.

Sıkıysa gazeteyi alma, sıkıysa parayı da verme!..

Sistem böyle çalışıyordu.

 

Cemaat, Sabah’ın yayınlarından rahatsız olduğu için iftiraya başvurdu, özel bir yerinden uydurarak yaptığı habere bakın:
Rahmetli babamla ben Gaziantep dahil, bölgede bir devlet kuracakmışız! Ermenistan’ı canlandıracakmışız!..

Şimdi yok (!) ama demek o zamanlar devlet kuracak gücümüz varmış!..

Bu haberin yayınlandığı 11 Ağustos 1991 Pazar günü beni evden Ali Babat aradı. “Abi, uyan, bütün şehir sizi konuşuyor. Hemen bir Zaman gazetesi aldır…” dedi.

 

O zaman gazetelerin dağıtımını yapan benim şirketimdi. Daha çocuklara telefon açıp, gazete getirin, demeye fırsat kalmadan, Allah selamet versin Gaziantep Emnilet Müdür yardımcısı Orhan Ekinci aradı, “Aykut Abi, ben Emniyet Genel Müdürü olmak istiyorum!..” dedi. Arkasından AA’dan arayan arkadaşım da yeni devletin ajans genel müdürü olmak istedi! Daha bir sürü arayan hep benden üst düzey görev talep ettiler!

Güler misin? Ağlar mısın?

Şaka bir tarafa, vatan hainlerinin derdi bizi hedef gösterip zarar verdirmekti.

Fiziken bir saldırı olmadı ama işimiz, ticaretimiz, sanayiciliğimiz korkunç zarar gördü. Bürokrasi ve piyasa bizi hedef tahtasına koydu. Ellerinden gelen bütün kötülüğü yaptılar. Doğrusunu söylemek gerekirse de, başarılı, hem de çok başarılı oldular. Piyasadan, kendi sektörümüzden de işbirlikçileri de vardı. Onları da açıklayacağım.

 

Ama sonuçta ne oldu?

Kendi vatandaşını tarayan, askerini ve polisini öldüren, Meclisini bombalayan bir terör örgütü, namı diğer vatan hainlerinin şimdi analarından emdikleri süt burunlarından geliyor. Daha hepsine ulaşılmadı ama mutlaka ulaşılacak.

 

25 yıl önce bu haberi yazan soytarı, insan kılığına girmiş şeytan, hala aramızda dolaşıp layık olmadığı bu mesleği icra ediyor. Bu insan kılığına girmiş şeytanlar için ben değil, bizzat Cumhurbaşkanı ‘vatan haini’ diyor.

Belki bir savcı da çıkar, bu kökü kazınası şeytan türünün yaptığı bütün kötülüklerin, ahlaksızlığın, edepsizliğin hesabını sorar.

 

25 yıl sonra da olsa, yalan haber yapanlar, iftira atanlar, masum insanları hedef gösterenler, her türlü şerefsizliği icra edenler, gün gelip hesap vereceklerini bilmeliler.

 

 

 

 

 

Şarlatanın vatan haini olduğu 25 yıl sonra tescillendi