ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Annemin bana verdiği emeği, resimlere yansıttım

Annemin bana verdiği emeği, resimlere yansıttım
YAYINLAMA: 05 Temmuz 2023 / 18.27
GÜNCELLEME: 05 Temmuz 2023 / 18.27
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğr. Üyesi Muhammet Aliyev, SANKO Sanat Galerisi’nde 7 Temmuz Cuma günü “Anneler ve Çocuklar” temalı resim sergisini açacak.

Azerbaycanlı ressam Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Aliyev, 44’üncü kişisel sergisinde yağlı boya tekniği ile hazırladığı 30 eserin yer alacağını söyledi.

Anneliğin çok kutsal görev olduğunu anımsatan Dr. Öğr. Üyesi Aliyev, “Anne ve çocuk arasında çok özel bağ var. Dört yıllık emek sonucu hazırladığım eserlerimde özellikle bu konuyu işledim” dedi.

Annelerin çocuklarını büyütmek ve onları koruyup kollamak için gösterdiği fedakarlığın örneğinin olmadığına dikkat çeken Aliyev, şunları kaydetti: “Hepimiz çocukluk yaşadık. Annelerimiz her daim kalbimizin en hassas yerindedir. Annelerimizin bize verdiği şefkat, emek ve karşılıksız sevgiyi hiçbir canlıdan alamayız. Bu eserleri yaparken evlat olarak çocukluk yıllarımı düşünüp annemin bana verdiği emeği, şefkati ve karşılıksız sevgisini hatırlayarak tüm annelere saygı duruşu göstermek istedim. Annelerimizin hakkı asla ödenmez.”

Dr. Öğr. Üyesi Aliyev’in “Anneler ve Çocuklar” isimli resim sergisi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 7 Temmuz Cuma günü saat 17.30’da açılacak. Haber Merkezi

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *