Re-organizasyon...

YAYINLAMA: 01 Ocak 1970 / 04.00 | GÜNCELLEME: 01 Ocak 1970 / 04.00

Bizim merkebin (sanal piramidin) sağlık durumunu tam kestirmiyorum ama önümüzdeki üç ayı re-organizasyon yaparak geçireceğiz. Yönetim kurulu buyurdu -

Re-organizasyon yapıla...”
Sabah müdürler toplantısında durumu açıkladım. İş bölümünün nasıl yapılacağını bir hafta içinde açıklayacağımı söyledim. Soğuk duş etkisi yaptı. Her şey tepe taklak olacak. İçinde gül gibi yaşadığımız piramit alt üst olacak.
Beklenti çok yüksek. Ölüm kalım meselesi. Değişime ayak uyduracağız. “Ya değişeceğiz, ya da bizi değiştirecekler.”
Kısaca pabuç pahalı.

Endişe, suya atılan taş gibi dalgalar halinde kuruluş içinde yayıldı. Çalışanlarda postu deldirmeden işin içinden nasıl sıyrılacağız düşüncesi hâkim oldu. Öğleye doğru baktım herkesin suratı asık. Telefon trafiği arttı. Herkes bir yerlerle konuşuyor.

Birbirine sanki ötekinde daha çokmuş gibi akıl danışıyor. Koridorlarda fiskoslar başladı. Öğle yemeklerinde gruplar aralarında hararetli bir tarzda konuşuyorlar, bahçede volta atan grupların sayısı attı. Yanlarına takımdan olmayan birisi yanaşınca konuyu değiştiriyorlar.

Bir hengâmedir gidiyor. Arada bir gerilimi artırmak yararlı oluyor. Taşları yerinden oynatınca kızıl kıyametin kopacağı belli. İnşallah sonumuz iyi olur!

Re-organizasyon...