Kininizi diri tutun!

YAYINLAMA: 01 Ocak 1970 / 04.00 | GÜNCELLEME: 01 Ocak 1970 / 04.00

Suriye’deki iç karışıklığın maddi manevi tüm külfetini çektiğimiz yetmezmiş gibi ulusal güvenlik bahanesi ile İdlib’de yaşayan 4 milyon insanın güvenliği için aylardır askerimiz orada mücadele veriyor.

Ne meclisten alınmış bir karar ne de halkın desteği var! Sadece bir grup yöneticinin tasarrufu ile uluslararası askeri hareket yapılması hem hukuka hem gelenek ve göreneklerimize aykırıdır.

34 aslan parçası, vatan evladı genç yaşta toprağa düşmüşken, bu kararı alan siyasi irade sorumluluk almadığı gibi pişkince gülmekte, utanmadan alkış çalmakla meşgul olmaktadır!

Kaç eşi kaç çocuğu olduğu bilinmeyen Arap kralı için ulusal yas ilan eden siyasi irade 34 ASLAN PARÇASI İÇİN ulusal yas ilan etmiyor!

Eğer biz Suriyeliler için orada değilsek ülkemizde yaşayan Suriyeliler neden acımıza ortak olmuyor, şehit cenazelerimizi neden bizimle karşılamıyor, neden şehit cenazelerimizde bizimle aynı safta katılmıyorlar?

Eğer biz Suriyeliler için oradaysak Suriyeliler neden bizimle birlikte savaşmıyorlar? Neden ordumuzun ve milletimizin yanında olmuyorlar?

NE PİŞKİN PİŞKİN GÜLEN SİYASİ İRADE UMRUMDA NE DE ŞEHİT CENAZELERİNDE GÖRMEDİĞİM SURİYELİLER!

BU CANLARA NEDEN OLAN KİM VAR İSE HESAP VERMEKLE MÜKELLEFTİR!

Şehit kanı üzerinden siyaset yapılmaz. Ya bu canların hesabı verilmeli ya da gerek Rusya’dan gerek de rejim güçlerinden misli ile intikamımız alınmalıdır!

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve gerçek vatanseverlere baş sağlığı dilerim...

Kininizi diri tutun!