ANASAYFA arrow right Spor

5. Başkanlık Kupası sonuçlandı

5. Başkanlık Kupası sonuçlandı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.42
dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 5. Başkanlık Kupası'nın final maçı yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından kurum içerisinde görev yapan personeller arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 5. Başkanlık Kupası'nın final maçı yapıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İmar-İnsan Kaynakları-Bilgi İşlem Daire Başkanlıkları arasında oynanan maçı 2-0 skorla Fen İşleri Daire Başkanlığı kazandı. Dereceye giren takımlara kupaları verildi.
Finali, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Fuat Özçörekçi, Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Ağar, daire başkanları ve çok sayıda kurum çalışanı izledi.
Özçörekçi, belediye olarak çalışanlar arasında birçok kültür etkinliği gerçekleştirdiklerini, bu etkinliklerin içinde sportif faaliyetlerin de yer aldığını kaydetti.
Yaptıkları etkinliklerin hizmetlere olumlu yansıdığını ifade eden Özçörekçi, ''Belediye personelimizin futboldaki yeteneklerini de bu turnuvayla görmüş olduk. Fen İşleri Daire Başkanlığını birinciliklerinden dolayı kutluyorum. Bu yıl 5'incisini gerçekleştirdiğimiz turnuvada centilmence mücadele eden personellerimize ve emeği geçen yönetici arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum'' dedi. AA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *