ANASAYFA arrow right Spor

2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecekler

2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecekler
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Halter Avrupa şampiyonlarıyla birlikte Vali Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti.
Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Halter Avrupa şampiyonlarıyla birlikte Vali Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.
Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Gaziantep Halter İl temsilcisi Mehmet Tuzlu, Antrenör Mehmet Doğan, Antrenör Mustafa Doğan, Halter Avrupa Şampiyonu Bediha Tunadağı, Halter Bedensel Engellilerde Büyükler Avrupa Şampiyonu Çiğdem Dede ziyaret etti.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gaziantep Valisi Erdal Ata, “Sporcularımıza, hocalarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Umarım Olimpiyatlarda da ülkemize altın madalya kazandırarak gururla dönerler. Halter Türkiye de çok fazla tutulan spor dalı değil. Bugün futbolun, basketin milyonlarca izleyicisi var. Halterde zannediyorum bu sayı çok sınırlı. Bu sınıra sayıya rağmen olimpiyatlara sporcu yetiştirip o seviyeye getiren herkesi kutluyorum ve tebrik ediyorum” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ise, haltercileri bu 24 Temmuz’da Londra’ya uğurlayacaklarını ifade ederek, “Sporcularımız ve antrenörlerimizle valimizi ziyarette bulunduk. Bu ziyaretle sporcularımız arasında ciddi anlamda motivasyon oldu. Umut ediyorum olimpiyatlarda da Gaziantep’i en iyi şekilde temsil ederek döneceklerdir” dedi.İHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *