ANASAYFA arrow right Spor

Akkent Spor Köyü’ne Ampute Futbol Takımı için saha yapılıyor

Akkent Spor Köyü’ne Ampute Futbol Takımı için saha yapılıyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü’ne Ampute Futbol Takımı için yapılan sahanın yapımını inceledi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü’ne Ampute Futbol Takımı için yapılan sahanın yapımını inceledi.
Şahinbey İlçesine yaptığı yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Spor Köyüne Ampute Futbol Takımı için yapılan saha çalışmalarını başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinin sporun cazibe merkezi haline geleceğini belirterek, “86 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Akkent Spor Köyümüz Türkiye’nin en büyük spor alanlarından bir tanesi. İçerisinde kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, halı saha, tenis kortu, voleybol sahası ve kapalı spor salonumuz bulunuyor. Bunların yanına okçuluk ve Ampute Futbol takımımız için bir saha inşa ediyoruz. Amacımız burayı bir spor merkezi haline dönüştürerek, buraya gelen her yaştaki vatandaşımıza kendi tercihine göre spor yapma imkanı sunmak. Her türlü sporun karşılığını bulacağı bir merkez inşa ediyoruz. En kısa süre içerisinde burayı tamamen bitirip halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *