ANASAYFA arrow right Spor

Amatör Spor'a destek veren komite üyelerine plaket verildi

Amatör Spor'a destek veren komite üyelerine plaket verildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.52
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) adına Amatör Spor'a destek veren komite üyelerine ve basın mensuplarına plaket verildi.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) adına Amatör Spor'a destek veren komite üyelerine ve basın mensuplarına plaket verildi. Alt Yapı Daire Başkanlığı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir, spor komitelerinde görev yapan üyelere vefa örneği gösterdiklerine inandıklarını belirtti.
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ise ödül almanın çok önemli olduğunu belirterek, ''Ödül, emeğin taçlandırılmış bir şeklidir. Amatör Spor'a katkılarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz'a teşekkür ediyorum'' dedi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz da geldiği günden bu yana sporla iç içe olduklarını ve amatör ruhla hareket ettiklerini belirtti.
Göreve başladığı günden bu yana Amatör Spor Kulübü'nü canlandırdıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:''Spor için bütün imkanlarımızı zorladık. Amatör Spor'a destek olmaya çalıştık. Her sene Gençlik Spor il Müdürlüğü ile birlikte Amatör Spor'a malzeme yardımında bulunduk. Bu yıl da malzeme yardımında bulunacağız. Biz spor adına her şeyimizi vermeye hazırız. Amacımız bu şehrin bütün alanlarına katkıda bulunmaktır.'' Konuşmaların ardından Amatör Spor Komite üyelerine ve basın mensuplarına Amatör Spor'a katkılarından dolayı plaket verildi.
Programa, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Komisyon üyesi Mehmet Ermayası ve çok sayıda amatör spor kulübü yöneticisi ile antrenörü katıldı.AA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *